Figyelem! Kertek alatt már a Note 4 frissítés!

2015.08.27| SamMobile

Hosszú hónapok óta várják a Samsung Galaxy Note 4 tulajdonosai az Android 5.1.1 frissítést,azonban a gyártó mostohagyerekként kezeli a modellt e tekintetben, amely előtt teljesen értetlenül állnak a csúcsmobil tulajdonosai.

Hosszú hónapok óta várják a Samsung Galaxy Note 4 tulajdonosai az Android 5.1.1 frissítést,azonban a gyártó mostohagyerekként kezeli a modellt e tekintetben, amely előtt teljesen értetlenül állnak a csúcsmobil tulajdonosai. Azonban most végre megtörni látszik a jég, ugyanis az N910C modellre Lengyelországban már megérkezett a frissítés. A Kiesen egyelőre nem található az update, csak over-the-air frissíthető a készülék, ám várhatóan heteken belül megkapják más országok is.

Figyelem! Kertek alatt már a Note 4 frissítés!

A Galaxy Note 4 tulajdonosok az Android 5.1.1-től várják a háttérben való teljesítményfejlesztést, a jobb akkumulátor üzemidőt és az általánosságban vett jobb felhasználói élményt – például ne legyen 1-2 másodperc, mire megnyitja a telefon a feladatkezelőt. Az XDA fórum szakértői szerint rossz hír, hogy ez az update sem tartalmazza a 64 bites támogatást, ennek valószínűleg az az oka, hogy csak az Exynos processzort tartalmazó Note 4 verzió támogatná, hiszen a Snapdragon 805-os chipset, amely a másik változatban található, eleve nem lenne képes a 64 bitet lekezelni. Így tehát a Samsung Galaxy Note 4 soha nem lesz 64 bites.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei