Figyelem! Kertek alatt már a Note 4 frissítés!

2015.08.27| SamMobile

Hosszú hónapok óta várják a Samsung Galaxy Note 4 tulajdonosai az Android 5.1.1 frissítést,azonban a gyártó mostohagyerekként kezeli a modellt e tekintetben, amely előtt teljesen értetlenül állnak a csúcsmobil tulajdonosai.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Hosszú hónapok óta várják a Samsung Galaxy Note 4 tulajdonosai az Android 5.1.1 frissítést,azonban a gyártó mostohagyerekként kezeli a modellt e tekintetben, amely előtt teljesen értetlenül állnak a csúcsmobil tulajdonosai. Azonban most végre megtörni látszik a jég, ugyanis az N910C modellre Lengyelországban már megérkezett a frissítés. A Kiesen egyelőre nem található az update, csak over-the-air frissíthető a készülék, ám várhatóan heteken belül megkapják más országok is.

Figyelem! Kertek alatt már a Note 4 frissítés!

A Galaxy Note 4 tulajdonosok az Android 5.1.1-től várják a háttérben való teljesítményfejlesztést, a jobb akkumulátor üzemidőt és az általánosságban vett jobb felhasználói élményt – például ne legyen 1-2 másodperc, mire megnyitja a telefon a feladatkezelőt. Az XDA fórum szakértői szerint rossz hír, hogy ez az update sem tartalmazza a 64 bites támogatást, ennek valószínűleg az az oka, hogy csak az Exynos processzort tartalmazó Note 4 verzió támogatná, hiszen a Snapdragon 805-os chipset, amely a másik változatban található, eleve nem lenne képes a 64 bitet lekezelni. Így tehát a Samsung Galaxy Note 4 soha nem lesz 64 bites.A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei