Feltekerhető kijelzős okostelefon az Alcateltől

2020.03.06| Android Headlines
Címkék:

TCL

,

Alcatel


A TCL bemutatta legújabb koncepciómobiljait, amely a világ első feltekerhető és bővíthető kijelzős okostelefonja.

Az igazán különleges kialakítást a Mobile World Congressen csodálhattuk volna meg élőben, ha nem törlik a koronavírus miatt. A feltekerhető kijelző mellett bemutatkozott a trifold, avagy három felé hajtható tablet is.

A TCL egyértelműen az LG feltekerhető tévéjét, az LG Signature OLED TV R-t vette alapul, ami nemcsak eszméletlen vagány írásban, de képeken és videókon is. Kíváncsian várjuk, hogy a valóságban hogyan teljesít a jelenleg kissé sérülékenynek tűnő, de annál izgalmasabb megoldás. A telefon 9 mm vastag mindössze és feltekerhető AMOLED panellel rendelkezik.

Feltekerhető kijelzős okostelefon az Alcateltől

Egyetlen gombnyomás és a belső motor letekeri a kijelzőt, így lesz a 6.75 colos mobilból pillanatok alatt 7.8 colos hatalmas megjelenítő. Ahogy arra számítani lehetett, mivel koncepcióról van szó, nemhogy ára, de neve sincs a készüléknek egyelőre, csak „a TCL feltekerhető, bővíthető kijelzős okostelefon koncepciója” néven fut.

A TCL második koncepciója egy trifold okostelefon. A gyártó azért dolgozik ilyen megoldáson is, mert hisz abban, hogy egy tablet sokkal jobban használható méretben, mint egy nosztalgikus flipes kialakítású telefon.

Feltekerhető kijelzős okostelefon az Alcateltől

Így a 6.65 colos modell 10 colos tabletté bővíthető. Összehajtva 20.8:9 képaránnyal rendelkezik, tehát épphogy lemarad az ideálisnak nevezett 21:9-től, felbontása 3K. Ami érdekes, hogy bővíthető úgy is a telefon megjelenítőjének mérete, hogy két külön panel legyen az egy nagy, 10 colos képernyő helyett. Ez persze más érzetet és használhatóságot ad a mindennapokban, legalábbis ahogy a fotók alapján el tudjuk képzelni.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei