Ezt látni kell! Megjelent a Froyo

2010.05.21
Címkék:

A Google a tegnap este megtartott, új Android rendszert is bemutató I/O konferenciáján számos információval látta el az érdeklõdõket.  

A Google a tegnap este megtartott, új Android rendszert is bemutató I/O konferenciáján számos információval látta el az érdeklõdõket. A bejelentésen elhangzott, hogy a Froyo, avagy az Android 2.2 tartalmazza a világ jelenlegi leggyorsabb mobilböngészõjét. Ez a verzió, illetve ennek a pontos új funkciókat tartalmazó listája maradt eddig a legjobban titokban a megjelenésig.

A frissítések között szerepel:

  • Flash 10.1 támogatás, bár egyelõre béta fázisban van, a végleges verziót júniusra várhatjuk.
  • Az új V8 Javascript motor segítségével a teljesítmény megnõtt, a sok Javascriptet tartalmazó oldalak is villámgyorsan betöltenek. Szintén ennek is köszönhetõ, hogy a Froyo akár kétszer, de ötször is gyorsabb rendszer lehet mint a 2.1 Eclair. A gyorsaság másodsorban a még jobb processzorhoz való optimalizáltságnak köszönhetõ. A továbbfejlesztett memóriakezelõ segítségével az alkalmazások közötti váltás villámgyors.
  • A kamera tekintetében is történtek módosítások, ilyen például a zoomolás, a vaku, a fehéregyensúly, a geotag információk, a fókusz és néhány egyéb beállítás lehetõsége, további finomítása. Videók rögzítésekor immár folyamatos fényként használható, bekapcsolva tartható a LED vaku.
  • Számos felhasználó örömmel veszi majd, hogy a Froyoban már akár memóriakártyáról is lehet feltelepíteni alkalmazást, nem szükséges bemásolni a belsõ memóriába, valamint hogy a felhõ rendszernek köszönhetõen a mentések és visszaállítások akár a programok funkcióit, beállításait is elmentik.
  • Mostantól hatékonyabb lesz a visszajelzés az Android Marketre fejlesztõk számára, a fagyásokról és egyéb problémákról, valamint a vadiúj autós és az éjszakai mód szinte minden programban elérhetõ lesz.
  • Nem szabad megfeledkezni arról az újításról sem, hogy mobilunkat akár Wi-Fi hotspotként is használhatjuk, egyszerre maximum 8 készülékkel megosztva az internetet.
  • Az új fõképernyõn dedikált gyorsikont kapott a tárcsázó, az alkalmazáskezelõ, valamint a böngészõ.
  • Bluetooth-on megoszthatók a névjegyek és akár hangtárcsázásra is használható a kékfog.
  • Vállalatok számára jó hír, hogy az új verziós rendszer számos Exchange szabványnak felel meg, legyen szó automatikus kapcsolatról, jelszókezelõrõl, biztonsági követelményekrõl, stb.
  • A bejelentéssel egyidõben elérhetõvé is tették az Android 2.2 18 megabájtos SDK-ját a fejlesztõk számára.

Ezt látni kell! Megjelent a Froyo



Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei