Ezt fogod keresni: Samsung Galaxy Bloom

2020.01.14| Phone Arena
Címkék:

Bloom

,

Galaxy Z Flip


Kiderül a Samsung következő összehajtható telefonjának a hivatalos neve, Galaxy Bloomként kereshetjük a polcokon.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Egy ideje tudjuk már, hogy az új összehajtható mobil Bloom kódnéven futott a cégnél, a jelek szerint ezen a néven is kerül bejelentésre, legalábbis a CES 2020 kiállításon Las Vegasban a Samsung zárt ajtók mögött ezt erősítette meg a meghívottaknak azzal együtt, hogy RAZR, tehát kagyló kialakítást kap az újdonság.

Érdekes, hogy Ice Universe ennek ellentmond, szerinte ugyanis Galaxy Z Flip néven kerül a piacra a február 11-én bejelentésre kerülő okostelefon. Szerinte a telefonba Snapdragon 855 mobil platform és 10 megapixeles előlapi kamera kerül. A kagylós készülék szétnyitása után 6.7 colos kijelző tárul a felhasználó szeme elé. Vajon mi lesz a korábban pletykált csúcs hardverrel? Nos az a „valódi” Galaxy Fold 2-höz tartozik, amely Snapdragon 865-tel és ultra vékony üveg kijelzővel debütálhat később az évben.

Ezt fogod keresni: Samsung Galaxy Bloom

Az eggyel régebbi csúcs hardver teszi lehetővé, hogy a Galaxy Z Flip ára az abszolút megfizethető kategóriába kerüljön különleges kialakítása ellenére, 800-900 dollárért megvásárolható lesz, míg a Motorola razr 1500 dollárt kóstál, így elképesztően jobb ajánlat lesz.

A konkurens Huawei Mate X egyelőre csak Kínában vásárolható meg, ezzel együtt is havi százezer darabot értékesít, amelyek pillanatok előtt elfogy mindig. A kínai cég így is félmilliárd dollárt nyert már a mobilon, amely utódja hamarosan bemutatkozhat Mate Xs néven. A pletykák szerint Kirin 990 5G SoC és Huawei Mobile Services jellemzi, ez utóbbi a Google szolgáltatások és alkalmazások hiányát hivatott kiváltani.

Ezt fogod keresni: Samsung Galaxy Bloom

Kíváncsian várjuk az idei év hajlítható és kagylós mobiljait. Mindenesetre nem a Galaxy Fold 2 jön jövő hónapban, Ice Universe szerint az a Galaxy Z Flip lesz, a Huawei Mate Xs pedig a február végi Mobile World Congressen mutatkozik be.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei