Ezek lesznek a gyári iPhone 13 tokok?

2021.09.14| Phone Arena
Címkék:

iPhone 13 tok


Friss fotókon szivárogtak ki a ma bejelentésre kerülő Apple iPhone 13 bőr és szilikon tokjai.

Utolsó pillanatos képeket és infókat kaptunk az érkező új iPhone-okról. Miután megosztotta az új iPhone tokokról készült korai képeket az Apple áprilisi eseménye előtt, a Twitter felhasználó Majin Bu visszatért az Apple hivatalos szilikon tok és bőr tok tokjaival kapcsolatos állítólagos fotókkal.

Ha pontosak az információk, akkor az Apple legalább nyolc szilikon tokot tervez az iPhone 13 és az iPhone 13 Pro számára - Army Green, Charcoal Black, Dark Blue, Light Blue, Narancs, Pink, Red és Cream színekben.

Ezek lesznek a gyári iPhone 13 tokok?

Úgy tűnik, legalább öt hivatalos bőr tok van készülőben az iPhone 13 sorozathoz is. Ezek a következők: fekete, lila, lila, sötétzöld és barna. Az egyelőre kérdéses, hogy kínálnak-e további színválasztékot is induláskor vagy sem.

A színeken kívül a mai iPhone 13 tok szivárgás nem sokat árul el, bár több konstrukciós elemet is alátámaszt, például a hátsó kamera nagyobb méretét, valamint az alacsonyabb bekapcsoló-és hangerőszabályzó gombot.

Ezek lesznek a gyári iPhone 13 tokok?

A csomagolt tokokról készült fotók további megerősítést jelentenek az Apple márkaépítési terveihez. Más szóval, hogy ezeket a következő generációs iPhone-okat iPhone 13-ként fogják forgalmazni az iPhone 12S helyett.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábban



Korábbi szavazások eredményei