Ezek (nem) változnak az iPhone 16 Pro Max-ban

2023.05.30| Tech Radar

Az új iPhone 15 Pro Max specifikációk kiszivárgása megmutatja, hogy mi nem változik idén.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A friss iPhone 15 pletyka megmutat két dolgot, ami nem változik a tavaly ősszel megjelent Apple iPhone 14-hez képest és kettő másikat, ami igen. Ezek a részletek a jól ismert tippadó Revegnustól származnak, és az iPhone 15 Pro Max - egyes körökben iPhone 15 Ultra néven is emlegetik - képernyőjére, fő kameramoduljára, processzorára és RAM-jára vonatkoznak.

Az elnevezés kérdését egyelőre félretéve, a telefon a jelek szerint megtartja fő kameraként ugyanazt a Sony 48 megapixeles IMX803-as kamera érzékelőjét, amely az iPhone 14 Pro Max-ban is megtalálható. Ez ellentmond a korábbi jelentéseknek, amelyek a Sony IMX903 bevezetéséről szóltak, amely ugyanolyan megapixel számmal, de nagyobb szenzorral rendelkezik (a több fény rögzítése érdekében).

A jelek szerint az M12 OLED panel technológiája is marad a régi - bár úgy hallottuk, hogy a képernyő ezúttal valamivel magasabb és valamivel keskenyebb lesz a közvetlen elődjéhez képest. Úgy hangzik, mintha a kijelző keretei is vékonyabbak lennének.

Lesz néhány tényleges frissítés is: a forrás megerősíti a széles körben várt A17 Bionic processzorra való ugrást az iPhone 15 Pro Max esetében, és a RAM is nő 6 GB-ról 8 GB-ra.

Az iPhone 15 Pro Max (vagy iPhone 15 Ultra) és a másik három modell szeptemberben érkezik, ha az Apple tartja magát a szokásos menetrendhez. Előtte még ott van a WWDC 2023 a jövő hónap elején, ahol mindent megtudhatunk az Apple közelgő szoftverfrissítéseiről.

Ellentmondásos hírek

Ritkán fordul elő, hogy egy telefon körüli minden egyes pletyka tökéletesen illeszkedik az összes többihez, és az iPhone 15 Pro Maxról is biztosan voltak egymásnak ellentmondó hírek - beleértve azt a témát is, hogy valójában minek is kellene hívnunk, mivel azt gondoltuk, hogy az Apple ezúttal egy új Ultra nevet vezet be.

Újabban a Pro Max név ismét népszerűbbé vált a kiszivárgásokban és pletykákban, így úgy tűnik, hogy az Apple is ezzel a névvel készül. Persze a céges tervek és projektek változhatnak, és lehet, hogy az Apple-ön belül még mindig folynak a megbeszélések, amikor arról van szó, hogy valójában mi legyen ennek a telefonnak a neve.

Ami az iPhone 15 modellek hátlapi kameráit illeti, ismét eltérések voltak a pletykák között. Egyes kiszivárgások egy megújult kamerarendszerre és egy nagyobb kameradudorra utalnak a hátlapon, míg mások szerint a 2023-as modellek esetében több lesz a régi.

Természetesen nem minden kiszivárgás és pletyka lesz pontos, és nagyon valószínű, hogy a félreértések, hogy melyik információmorzsa melyik iPhone 15 verzióra vonatkozik, szintén a zűrzavar egy részét okozzák. Minden tisztázódhat néhány hónap múlva, a hivatalos leleplezéskor.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

2023.09.20
| Android Authority
Az iFixit csökkentette az iPhone 14 javíthatósági értékelését a korábbi 7-ről 4-re az elérhető maximális 10 pontból.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei