Samsung Galaxy S20 Tactical Edition

Ez vagány, Galaxy S20 katonai kiadás

2020.05.21

A Samsung bemutatta a Galaxy S20 Tactical Edition-t, avagy egy amerikai katonáknak készült verziót.

A Samsung bejelentette legújabb mobilkészletét, amelyet az USA szövetségi kormányával és a Védelmi Minisztériummal (DoD) együttműködésben fejlesztettek ki. Ez a Galaxy S20 zászlóshajójának egy speciális változata, a Tactical Edition néven. Katonai célokra fejlesztették ki, hogy magas szintű biztonságot és kompatibilitást biztosítsanak a meglévő perifériákkal és alkalmazásokkal.

Ez vagány, Galaxy S20 katonai kiadás

A Galaxy S20 Tactical Edition (TE) DualDAR architektúrával büszkélkedhet. Két rétegű adattitkosítást kínál a titkos adatok titkosításához az NSA szabványoknak megfelelő minősített küldetésekhez. A Galaxy S20 Tactical Edition biztosítja a katonák számára azt a technológiát, amely előnyt biztosít számukra a terepen, miközben informatikai csapataik számára könnyen telepíthető, rendkívül biztonságos megoldást kínálnak – mondta Taher Behbehani, a mobil B2B üzletág vezetője. a Samsung Electronics America-nál.

Ez vagány, Galaxy S20 katonai kiadás

Noha a Galaxy S20 Tactical Edition nagyrészt a felhasználóbarát Galaxy S20-on alapul, maroknyi egyedi tulajdonsággal rendelkezik a magasabb szintű biztonság mellett. Éjjellátó üzemmóddal rendelkezik, amely lehetővé teszi a kezelők számára a képernyő be- vagy kikapcsolását éjjellátó védőszemüveg viselésekor, valamint lopakodó módot az LTE letiltásához és az RF sugárzás elnémításához hálózati kommunikációhoz.

Ez vagány, Galaxy S20 katonai kiadás

A telefon lehetőséget kínál arra is, hogy fekvő módban könnyen kinyitható legyen, miközben mellkasra van felszerelve, és egy gombnyomással elindíthatók a leggyakrabban használt alkalmazások. A Samsung Galaxy S20 Tactical Edition több küldetési alkalmazást futtathat, beleértve az ATAK-ot, az APASS-ot, a KILSWITCH-t, a BATDOK-ot, és teljes mértékben kompatibilis a Samsung DeX-szel.

Ez vagány, Galaxy S20 katonai kiadás

A hivatalos bejelentés szerint a Samsung Galaxy S20 Tactical Edition 2020 harmadik negyedévében indul kiválasztott partnerek kínálatában, a nagyközönség számára azonban nem elérhető telefonról van szó.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Árukereső
Xiaomi Redmi Note 9S 128GB
Xiaomi Redmi Note 9S 128GB
EUmobil 72 780 Ft
MobilEx Webáruház 72 790 Ft
i-Shop Webáruház 72 870 Ft
Samsung Galaxy A20e 32GB Dual A202
Samsung Galaxy A20e 32GB Dual A202
EUmobil 46 880 Ft
TopMobil 46 890 Ft
FirstPhone.hu 46 900 Ft
Apple iPhone 8 64GB
Apple iPhone 8 64GB
EUmobil 150 450 Ft
i-Shop Webáruház 150 460 Ft
Telefonkirály 150 990 Ft


új
 APRÓHIRDETÉSEK

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei