Ez lenne az új iPhone X prototípus?

2018.05.29| 9to5Mac

Érdemes az alábbi képeket némi szkepticizmussal fogadni, amelyeken állítólag az Apple iPhone X 2018 prototípusa látható két színben.

A hírt az ismeretlen TechnoCodex tette közzé, a gyártó egy indiai cég. A képeken látható készülékek valóban úgy néznek ki fizikailag, mint az iPhone X a lekerekített szélekkel és az egymás alatt elhelyezett hátlapi kamerákkal, a beépített vakuval, ám két szokatlan színben, amely nem valószínű, hogy valaha is forgalomba kerülne az Apple kínálatában.

Ettől függetlenül nem teljesen elképzelhetetlen, hogy az idén megjelenő iPhone-ok alig módosulnak a tavalyiakhoz képest, ez esetben viszont ésszerű lehetne különleges színekkel előállni. Az Apple iPhone 6s-sel együtt jelent meg a Rose Gold árnyalat, majd az Apple iPhone 7 modellel a Jet Black, ám azóta gyakorlatilag nincs új opció.

Ez lenne az új iPhone X prototípus?

A korábbi pletykákból tudjuk, hogy a gyártó az arany színű iPhone X-en dolgozik, ehhez passzoló, szintén arany kerettel, amely már az amerikai hatóságnál is járt. Több elemző is beszámolt arról, hogy új színekben is megjelenik a 6.1 colos, LCD kijelzős olcsó iPhone, ennek ellenére meglepődnénk, ha két, ennyire kötött árnyalatot választana az Apple, mint a pasztell zöld és a halványlila. A harsogó, nagy választási lehetőséget adó olcsó mobilt eddig az iPhone 5c jelentette, talán az új iPhone veszi át a helyét.

Ez lenne az új iPhone X prototípus?

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei