Ez a One UI 5.0 egyik legjobb és leginkább alulértékelt funkciója

2022.12.08| SamMobile

A Samsung új One UI 5.0 nagyszerű. A vállalat időt szakított arra, hogy optimalizálja a teljesítményt és javítsa a felhasználói élményt apró, de jelentős változtatásokkal és kiegészítésekkel.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Mostanra valószínűleg már mindenki hallott a Kamera és a Galéria alkalmazások legújabb változásairól, a kibővített Material You színpalettáról és az újratervezett zárolási képernyő testreszabási menüiről. De ha választanom kellene egy olyan módosítást, amelyet a One UI 5.0 vezetett be, és amely nem kap elég figyelmet, akkor az új „Csatlakoztatott eszközök” menü a Beállítások alkalmazásban.

A One UI 5.0-n néhány ésszerű változtatást hajtott végre a gyártó a Beállítások alkalmazás elrendezésén, és úgy érzem, az egyik leginkább alulértékelt kiegészítés az új Csatlakoztatott eszközök menü. Egyszerűen fogalmazva, szépen elrendezi mindazt, ami Galaxy telefonjának vagy táblagépének más eszközökhöz való csatlakozásához kapcsolódik.

Ez a One UI 5.0 egyik legjobb és leginkább alulértékelt funkciója

A Csatlakoztatott eszközök beállítási menüje a One UI 5.0 viszonylag kis kiegészítője. Ez azonban a Samsung közelmúltbeli kísérleteinek bizonyítéka, hogy a lehető legjobb módon racionalizálja a felhasználói élményt. Ez az új menü könnyen olvasható és ugyanolyan könnyen elérhető.

Mindent tartalmaz, amire szüksége van a csatlakoztatott eszközök vezérléséhez, ilyen a Galaxy Wearables, a SmartThings, a Smart View (amely lehetővé teszi a TV-tartalom tükrözését a Galaxy készülékre) és a Quick Share, a Samsung DeX, a Link to Windows, az Android Auto és egyebek között.

Ez a One UI 5.0 egyik legjobb és leginkább alulértékelt funkciója

Amint észreveszi ezt a funkciót, gyorsan nyilvánvalóvá válik, hogy minden, ami a más eszközökhöz való csatlakozással kapcsolatos, mindig ugyanabban a menüben van– szemben a Beállítások alkalmazásban és a gyors kapcsolókkal elterjedt opciókkal.

A One UI 5.0 Connected devices menüje nemcsak megkönnyíti ezeknek a funkcióknak az elérhetőségét, hanem jobban a reflektorfénybe helyezi őket, növelve annak esélyét, hogy a Galaxy készülékek felhasználói gyakrabban használják ezeket a nagyszerű funkciókat.

Ismétlem, a Beállítások alkalmazás új kiegészítése nem definiálta teljesen újra a One UI-t. De úgy gondolom, hogy ez egy tökéletes példa arra, hogy a felhasználói élményt bizonyos területeken hogyan lehet és kell ésszerűsíteni. A „Csatlakoztatott eszközök” beállítási menü hozzáadása nagyon logikus, érdemes kis időt szánni rá és megnézni.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokKihalhat az Android a Z generáció miatt?

Kihalhat az Android a Z generáció miatt?

2023.02.22
| Android Authority
Egy friss jelentés azt állítja, hogy a Z generációs Android alkalmazása riasztó ütemben csökken.
Döbbenetes lett a Samsung új funkciója

Döbbenetes lett a Samsung új funkciója

2023.02.11
| Sammy Fans
Letaglózó eredménnyel jártak az első tesztek, ami a Samsung Galaxy S23 szérián debütált Light módot illeti.
A iOS 16.4 tölthető: itt vannak az újdonságok

A iOS 16.4 tölthető: itt vannak az újdonságok

2023.03.28
| 9to5 Mac
A iOS 16.4 most már mindenki számára elérhető, és számos új funkciót tartalmaz az iPhone felhasználók számára.
Ilyen olcsó még sose volt a 200 megapixeles csúcsmobil

Ilyen olcsó még sose volt a 200 megapixeles csúcsmobil

2023.02.07
| (x)
Októberben mutatkozott be hivatalosan a neves gyártó legerősebb készüléke 200 megapixeles kamerával és 120W-os Hyper Charge gyorstöltéssel.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei