Ez a One UI 5.0 egyik legjobb és leginkább alulértékelt funkciója

2022.12.08| SamMobile

A Samsung új One UI 5.0 nagyszerű. A vállalat időt szakított arra, hogy optimalizálja a teljesítményt és javítsa a felhasználói élményt apró, de jelentős változtatásokkal és kiegészítésekkel.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Mostanra valószínűleg már mindenki hallott a Kamera és a Galéria alkalmazások legújabb változásairól, a kibővített Material You színpalettáról és az újratervezett zárolási képernyő testreszabási menüiről. De ha választanom kellene egy olyan módosítást, amelyet a One UI 5.0 vezetett be, és amely nem kap elég figyelmet, akkor az új „Csatlakoztatott eszközök” menü a Beállítások alkalmazásban.

A One UI 5.0-n néhány ésszerű változtatást hajtott végre a gyártó a Beállítások alkalmazás elrendezésén, és úgy érzem, az egyik leginkább alulértékelt kiegészítés az új Csatlakoztatott eszközök menü. Egyszerűen fogalmazva, szépen elrendezi mindazt, ami Galaxy telefonjának vagy táblagépének más eszközökhöz való csatlakozásához kapcsolódik.

Ez a One UI 5.0 egyik legjobb és leginkább alulértékelt funkciója

A Csatlakoztatott eszközök beállítási menüje a One UI 5.0 viszonylag kis kiegészítője. Ez azonban a Samsung közelmúltbeli kísérleteinek bizonyítéka, hogy a lehető legjobb módon racionalizálja a felhasználói élményt. Ez az új menü könnyen olvasható és ugyanolyan könnyen elérhető.

Mindent tartalmaz, amire szüksége van a csatlakoztatott eszközök vezérléséhez, ilyen a Galaxy Wearables, a SmartThings, a Smart View (amely lehetővé teszi a TV-tartalom tükrözését a Galaxy készülékre) és a Quick Share, a Samsung DeX, a Link to Windows, az Android Auto és egyebek között.

Ez a One UI 5.0 egyik legjobb és leginkább alulértékelt funkciója

Amint észreveszi ezt a funkciót, gyorsan nyilvánvalóvá válik, hogy minden, ami a más eszközökhöz való csatlakozással kapcsolatos, mindig ugyanabban a menüben van– szemben a Beállítások alkalmazásban és a gyors kapcsolókkal elterjedt opciókkal.

A One UI 5.0 Connected devices menüje nemcsak megkönnyíti ezeknek a funkcióknak az elérhetőségét, hanem jobban a reflektorfénybe helyezi őket, növelve annak esélyét, hogy a Galaxy készülékek felhasználói gyakrabban használják ezeket a nagyszerű funkciókat.

Ismétlem, a Beállítások alkalmazás új kiegészítése nem definiálta teljesen újra a One UI-t. De úgy gondolom, hogy ez egy tökéletes példa arra, hogy a felhasználói élményt bizonyos területeken hogyan lehet és kell ésszerűsíteni. A „Csatlakoztatott eszközök” beállítási menü hozzáadása nagyon logikus, érdemes kis időt szánni rá és megnézni.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei