Extra hűtéssel jött a Realme játékosa

2020.05.25| GSM Arena

A most bemutatott Realme X50 Pro Player grafitlapokat hoz az extra hűtéshez.

Ma nagy nap van a Realme számára - a vállalat több eszközt indított útjára Kínában, köztük három okostelefont. Az online esemény a Realme X50 Pro Player bemutatásával kezdődött - egy telefon, amelynek kialakítása és megjelenése a már ismert Realme X50 Pro, ám hardveresen felturbózták.

A lenyűgöző zászlóshajó-specifikáció még mindig itt van: Snapdragon 865 lapkakészlet 5G csatlakozással, 6.44 colos AMOLED képernyő 90Hz frissítési frekvenciával, LPDDR5 RAM és UFS 3.0 tároló. A telefonhoz most a HyperBoost 3.0 tartozik, amely felhúzza a memóriát, a lapkakészletet és az akkumulátort a játékélmény fokozása érdekében - ez azt jelenti, hogy nincs felesleges értesítés, háttérben futó alkalmazások, még a helymeghatározási szolgáltatások is ki vannak kapcsolva.

Extra hűtéssel jött a Realme játékosa

A Realme marketingért felelős vezetője, Xu Qi Chase szerint az akkumulátor változatlan marad és megtartja a 65W-os gyors töltési képességet. A 4200 mAh-s akkumulátor 0%-ról 100%-ra mindössze 35 perc alatt feltölthető, miközben a telefon használható; három perc töltés egy óra hívást biztosít.

A HyperBoost 3.0 Wi-Fi-ről LTE-re vagy 5G-re nulla késéssel vált át, attól függően, hogy melyik hálózat éppen a leggyorsabb, tehát az online játék teljesítménye nem csökken. A Realme marketingvezetője bemutatta az X50 Pro Player hűtési képességeit is – grafitlapok kerülnek az akkumulátor és a hátlap közé, hogy segítsék a hő eloszlatását és az optimális játékot.

Extra hűtéssel jött a Realme játékosa

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az X50 Pro Player jobb játékképességgel rendelkezik az ár megemelése nélkül, ennek azonban van ára, néhány specifikációnak el kell mennie, így az X50 Pro Player a 64 megapixeles kamerát 48 megapixeles modulra cseréli, a teleobjektív helyett pedig egy 2 megapixeles makro érzékelő került a hátlapra. Az előlapon is némi csökkenés várható, 32+8 megapixel szelfi helyett 16+2 megapixeles összeállítás várható.

Extra hűtéssel jött a Realme játékosa

A Realme X50 Pro Player két színben kerül a piacra: Light Speed Silver és Phantom Black. A telefon 128 GB tárhelyű, de három RAM verzióval is választható: a 6/128 GB telefon ára 350 euró, a 8/128 GB verzió 385 euró, míg a legerősebb változat, a 12/128 GB 425 eurót kóstál, ha jüanból átszámítjuk. Az előrendelés ma később indul, az első flash-akció június 1-jére várható.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei