Exkluzív: megérkezett a Sony Ericsson Xperia X2

2009.09.02
Címkék:

A Sony Ericsson Londonban épp most jelenti be új, Windows alapú telefonkészülékét, az Xperia X2-t. 

A Sony Ericsson Londonban épp most jelenti be új, Windows alapú telefonkészülékét, az Xperia X2-t. A telefonon az egyedi SlideView kezelõfelület fut, ennek segítségével azonnal elérhetõk a leggyakrabban használt alkalmazások, a híváslista, az üzenetek és a multimédiás alkalmazások. Ezen felül megtalálható az Xperia családra oly’ jellemzõ paneles felület, amelybõl 14-et elõre feltöltve megtalálunk az X2-n, míg további 16 utólag letölthetõ a gyártó oldaláról.

A 115 gramm tömegû és 110 x 54 x 16 mm fizikai méretekkel rendelkezõ SonyEricsson Xperia X2 hasonlóan a SonyEricsson Xperia X1-hez Windows Mobile operációs rendszert futtat – ez utóbbira már a 6.5-ös változat kerül -, kialakításuk is egyezik, valamint a QWERTY billentyûzet jelenléte is árulkodik a közös fejlesztésrõl. Az Xperia X2 kijelzõje egy 3.2 colos, 480 x 800 pixeles (WVGA) változat, a 8.1 megapixeles kamera pedig autofókuszos, de nem gond okoz neki gondot a geotag információk rögzítése, a webes feltöltés, az érintõfókusz sem.

Exkluzív: megérkezett a Sony Ericsson Xperia X2

Katt a nagy képért!

Említésre méltó még a tévékimenet, a sztereó Bluetooth, a hangszínszabályzó, a sztereó hangszórók, a beépített Google böngészõ és Google Maps, a Microsoft  Exchange ActiveSync-támogatás, a kézírásfelismerés, a mozgásérzékelõs játékok, a video streaming, a teljes Office-támogatás, valamint a Wi-Fi/EDGE/3G/HSPA internetkapcsolat. A gyári csomagban a telefon mellett találunk egy töltõt, egy MH500 sztereó hordozható kihangosítót, egy USB-kábelt, egy tévékábelt, valamint egy 4 gigabájtos microSD kártyát.

Exkluzív: megérkezett a Sony Ericsson Xperia X2

Katt a nagy képért!

A napi huszonnégy órás készenlét biztosítására, a Sony Ericsson megalkotta az Xperia VIP Ügyfélszolgálatot, egy egyedi, és az egyéni igényeket szem elõtt tartó értékesítés utáni (after sales) szolgáltatáscsomagot, amelynek segítségével valóban a legtöbbet hozhatja ki Xperia X2 telefonjából. Speciális csapat áll a rendelkezésére, hogy a felhasználókat tájékoztassa az Xperia X2 által nyújtott alkalmazásokról. Segítségükkel könnyen elháríthatóak az esetleges hibák, vagy elérhetõek a kedvenc weboldalak.

Ha az Xperia X2 szoftvere például külföldön hibásodik meg, az Xperia VIP Ügyfélszolgálat csapata képes egyetlen hívással helyreállítani a rendszert. Az Xperia X2 megvásárolható 2009. negyedik negyedévének elejétõl a kiemelt üzletekben Elegant Black (fekete) és Modern Silver (ezüst) színekben. 

Exkluzív: megérkezett a Sony Ericsson Xperia X2

Katt a nagy képért!



További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei