Exkluzív: megérkezett a Sony Ericsson Xperia X2

2009.09.02
Címkék:

A Sony Ericsson Londonban épp most jelenti be új, Windows alapú telefonkészülékét, az Xperia X2-t. 

A Sony Ericsson Londonban épp most jelenti be új, Windows alapú telefonkészülékét, az Xperia X2-t. A telefonon az egyedi SlideView kezelõfelület fut, ennek segítségével azonnal elérhetõk a leggyakrabban használt alkalmazások, a híváslista, az üzenetek és a multimédiás alkalmazások. Ezen felül megtalálható az Xperia családra oly’ jellemzõ paneles felület, amelybõl 14-et elõre feltöltve megtalálunk az X2-n, míg további 16 utólag letölthetõ a gyártó oldaláról.

A 115 gramm tömegû és 110 x 54 x 16 mm fizikai méretekkel rendelkezõ SonyEricsson Xperia X2 hasonlóan a SonyEricsson Xperia X1-hez Windows Mobile operációs rendszert futtat – ez utóbbira már a 6.5-ös változat kerül -, kialakításuk is egyezik, valamint a QWERTY billentyûzet jelenléte is árulkodik a közös fejlesztésrõl. Az Xperia X2 kijelzõje egy 3.2 colos, 480 x 800 pixeles (WVGA) változat, a 8.1 megapixeles kamera pedig autofókuszos, de nem gond okoz neki gondot a geotag információk rögzítése, a webes feltöltés, az érintõfókusz sem.

Exkluzív: megérkezett a Sony Ericsson Xperia X2

Katt a nagy képért!

Említésre méltó még a tévékimenet, a sztereó Bluetooth, a hangszínszabályzó, a sztereó hangszórók, a beépített Google böngészõ és Google Maps, a Microsoft  Exchange ActiveSync-támogatás, a kézírásfelismerés, a mozgásérzékelõs játékok, a video streaming, a teljes Office-támogatás, valamint a Wi-Fi/EDGE/3G/HSPA internetkapcsolat. A gyári csomagban a telefon mellett találunk egy töltõt, egy MH500 sztereó hordozható kihangosítót, egy USB-kábelt, egy tévékábelt, valamint egy 4 gigabájtos microSD kártyát.

Exkluzív: megérkezett a Sony Ericsson Xperia X2

Katt a nagy képért!

A napi huszonnégy órás készenlét biztosítására, a Sony Ericsson megalkotta az Xperia VIP Ügyfélszolgálatot, egy egyedi, és az egyéni igényeket szem elõtt tartó értékesítés utáni (after sales) szolgáltatáscsomagot, amelynek segítségével valóban a legtöbbet hozhatja ki Xperia X2 telefonjából. Speciális csapat áll a rendelkezésére, hogy a felhasználókat tájékoztassa az Xperia X2 által nyújtott alkalmazásokról. Segítségükkel könnyen elháríthatóak az esetleges hibák, vagy elérhetõek a kedvenc weboldalak.

Ha az Xperia X2 szoftvere például külföldön hibásodik meg, az Xperia VIP Ügyfélszolgálat csapata képes egyetlen hívással helyreállítani a rendszert. Az Xperia X2 megvásárolható 2009. negyedik negyedévének elejétõl a kiemelt üzletekben Elegant Black (fekete) és Modern Silver (ezüst) színekben. 

Exkluzív: megérkezett a Sony Ericsson Xperia X2

Katt a nagy képért!



További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei