eSIM-es Oppo Watch érkezik

2021.07.20| GsmArena
Címkék:

Oppo Watch 2


Július 27-én kerül bemutatásra az Oppo új okosórája, a Watch 2, ami igencsak ígéretesnek hangzik.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Tavaly mutatta be az Oppo az első okosóráját, ami az Oppo Watch elnevezést kapta és már a jövő héten, pontosabban július 27-én érkezik az utódja, az Oppo Watch 2. Az Oppo még nem osztott meg semmit a hamarosan érkező okoskiegészítőjéről, azonban a JD.com-nak köszönhetően kiderült a Watch 2 kialakítása és színválasztéka is.

eSIM-es Oppo Watch érkezik

Azt is megtudtuk, hogy az Apollo 4s chipet fogja kapni, illetve támogatni fogja a játékmódot és képek készítésére is képes lesz. Egy korábbi szivárgás tárta fel, hogy a Snapdragon Wear 4100 lapkakészlete fogja hajtani 16 GB tárhellyel és támogatja az eSIM-et és az LTE-t is. Az okosóra a ColorOS-t fogja futtatni és rendelkezni fog egy másodlagos RTOS-szal az akkumulátor hosszabb élettartama érdekében.

eSIM-es Oppo Watch érkezik

Az Oppo Watch 2 négyzet alakú képernyőt fog kapni és alkalmas lesz a pulzus és a stressz mérésére is. Két méretben lesz elérhető, egy kisebb 42 mm-es és egy nagyobb 46 mm-es nagyságban. Összesen három szín közül lehet majd választani, melyek a szürke, a fekete és a narancssárga árnyalatok lesznek.

Július 22-én az Oppo egy új töltési technológiáról fog beszélni, és várhatóan az új Oppo Watch 2-ről is szót fog ejteni.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Milyen gyakran cseréli a telefonját?


pár havonta
évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei