Erős hardverrel és új kamerákkal jönnek az új POCO telefonok

2022.03.01

A mostani volt a POCO első hivatalos bemutatkozása az MWC-n és két terméket is bemutatott: Poco X4 Pro 5G és a Poco M4 Pro telefonokat

A POCO X4 Pro 5G a márka legújabb okostelefonja, amely fiatal tech-rajongók számára készítettek. A készülék fő jellemzői a 120 Hz-es AMOLED kijelző, a 108 MP-es es kamera, a Snapdragon® 5G processzor és a 67 W-os turbótöltés. A POCO M4 Pro célcsoportja a gyakran úton lévők, hiszen kettős hangszóróval ellátott 90 Hz-es AMOLED kijelzővel rendelkezik, nagy teljesítményű, MediaTek Helio G96 által meghajtott, 64 MP-es nagyfelbontású fő kamerája van, és jár hozzá a 33W-os Pro gyorstöltő is.

  

POCO X4 Pro 5G:

A POCO X4 Pro 5G nagyméretű, 6,67 hüvelykes AMOLED DotDisplay képernyője 120 Hz-es frissítési frekvenciával rendelkezik. Ez az első alkalom, hogy a POCO az X-sorozatban AMOLED-et alkalmaz. Mindez a 360 Hz-es érintés-mintavételezési frekvenciával együtt azt jelenti, hogy az okostelefon pillanatok alatt reagál minden mozdulatra. Minden görgetés, húzás vagy váltás a képernyőn késleltetés nélkül megy végbe. A DCI-P3 széles színskálának köszönhetően pedig élénk színeket várhatunk.  A 2400 x 1080 FHD+ felbontású AMOLED kijelző automatikusan képes a környezetéhez igazítani a fényerejét. Ráadásul az SGS Eye Care tanúsítvánnyal a POCO X4 Pro 5G képernyője a hosszú játékmenetek során is kíméli a felhasználók szemét.

 Erős hardverrel és új kamerákkal jönnek az új POCO telefonok

A POCO X4 Pro 5G nagy teljesítményű 108 MP-es fő kamerájának lelke az 1/1,52"-es méretével a világ egyik legnagyobb felbontású szenzora, amelyet először használnak a POCO-nál. Az érzékelő 9:1 arányú pixel binning (képpont-összegző) technológiával a tisztább és élesebb képért több fényt rögzít.

 

A készülékhez egy 8 megapixeles ultraszéles lencse és egy 2 megapixeles mikrokamera is tartozik, míg az előlapon egy 16 megapixeles kamera található. Számos egyedülálló funkcióval rendelkezik: ilyen például a panoráma szelfi, amivel mindenkit a közös képbe lehet fogni, akkor is ha nagy a társaság. Emellett lassított felvételt, kettős videót, time-lapse videót, szupermakrót, filmszűrőket és kaleidoszkópot is kínál a készülék.

 

A készülék belsejében egy 6 nm-es gyártástechnológiára épülő Snapdragon® 695 5G processzort találunk. A többmagos CPU két Arm Cortex-A78 magot takar, amelyek akár 2,2 GHz-es sebességre is képesek. A 8 GB RAM mellett a POCO X4 Pro 5G a Dynamic RAM Expansion Technology révén a 256 GB ROM-ból további 3 GB-ot alakíthat ki, így ideális a szaggatásmentes mobiljátékokhoz, és zavartalan 5G-képes felhasználói élményt nyújt.

 

Az 5000 mAh-s akkumulátor összességében több mint 15 órányi videó lejátszásnak, 25 órányi olvasásnak, illetve 191 órányi zenelejátszásnak felel meg a gyártó szerint. A 67 W-os turbótöltésnek köszönhetően a POCO X4 Pro 5G mindössze 22 perc alatt 70%-os töltöttséget képes elérni és mindössze 41 perc alatt teljesen feltölthető.

 


POCO M4 Pro

A POCO M sorozat először kínál AMOLED DotDisplay kijelzőt, méghozzá 6,43 hüvelykes méretben. Ez 90 Hz-es frissítési frekvenciával és 180 Hz-es érintés-mintavételi frekvenciával rendelkezik, így nagyon érzékenyen reagál bármilyen interakcióra.

 Erős hardverrel és új kamerákkal jönnek az új POCO telefonok

A DCI-P3 színskála minden színt életre kelt, a kijelző fényereje pedig akár az 1000 nitet is eléri. A készülék a zavartalan szórakozás érdekében automatikusan képes a környezethez igazítani a fényerőt, továbbá SGS tanúsítvánnyal rendelkezik mind az "Eye Care Display", mind pedig a "Seamless Display" kategóriában annak érdekében, hogy a hosszabb ideig tartó használat is kellemes élményt nyújtson. Az Olvasási mód 3.0 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy melegebb színhőmérsékletre váltsanak, így is csökkentve a szem terhelését, különösen éjszaka. A felhasználók az élethűség kedvéért papírtextúrát is hozzáadhatnak a szöveg hátteréhez. Mindez 2400 x 1800 FHD+ felbontáson fut, ami azt jelenti, hogy a felhasználók akadásmentes megjelenítést kapnak.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az M-sorozatban először debütáló 64 megapixeles, nagy felbontású fő kamerával ellátott hármas kamerarendszer éles, tiszta és részletes képeket készít. Ezt a hármast egy 8 megapixeles ultraszéles, 118°-os látószögű kamera és egy 2 megapixeles makro objektív egészíti ki. A hármas kamera lassított videót, a time-lapse videót és az éjszakai üzemmódot is tartalmaz. Mindehhez egy 16 megapixeles előlapi kamera tartozik még.

 

A POCO M4 Pro mindössze 179,5 g súlyú és 8,09 mm vastag, így ez az eddigi legkönnyebb POCO okostelefon. Emellett a POCO M4 Pro 33 W-os Pro gyorstöltése lehetővé teszi, hogy mindössze egy óra elteltével a készülék ismét teljes töltöttséggel rendelkezésre álljon.

 

A POCO M4 Pro burkolata alatt egy nagy teljesítményű chipkészletet, a MediaTek Helio G96 dolgozik. A 2,05 GHz-es, octa-core CPU és az ARM Mali-G57 MC2 GPU pedig elég teljesítményt biztosít a POCO M4 Pro-nak ahhoz, hogy felhasználójának a legjobb szórakozási élményt nyújtsa.

 

Amennyiben a 8 GB RAM nem lenne elég, a Dynamic RAM Expansion Technology lehetővé teszi további 3 GB átvitelét a 256 GB ROM-ból. A tárhely akár 1 TB-ra< is bővíthető

 

Elérhetőség:

A POCO X4 Pro 5G három színben lesz kapható: Laser Black, Laser Blue és POCO Yellow. A készülék két tárhely variációval is kapható lesz: 6GB+128GB és 8GB+256GB.

A 6GB + 128GB ajánlott fogyasztói ára a hivatalos e-kereskedelmi csatornákon: 299€ (kb 110 ezer Forint)

A 8GB + 256GB ajánlott fogyasztói ára a hivatalos e-kereskedelmi csatornákon: 349€ (kb 130 ezer Forint)

Az AliExpressen az alábbi linken a POCOX4PRO kuponkóddal a fenti árakon már meg is vásárolható.



A POCO M4 Pro három színben is kapható lesz: Power Black, Cool Blue és POCO Yellow. A készülék szintén két változatban lesz elérhető: 6GB+128GB és 8GB+256GB.

A 6GB + 128GB ajánlott fogyasztói ára a hivatalos e-kereskedelmi csatornákon: 219€ (kb 81 ezer Forint)

A 8GB + 256GB ajánlott fogyasztói ára a hivatalos e-kereskedelmi csatornákon: 269€ (kb 100 ezer Forint)

Ha már most meg akarja rendelni, akkor a készülék az AliExpressen a POCO Phone Store-ban már elérhető, ahol lehet a kuponok közül is választani. Az árak már tartalmazzak az ÁFA-t és a szállítás költségét is.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei