Ennyibe fog kerülni a Tab Active3

2021.01.21| GsmArena

A Samsung Galaxy Tab Active3 64 GB-os Wi-Fi hálózatú modelljének a kezdő ára átszámítva mintegy 145.000 forint lesz.

Tavaly szeptemberben a Samsung bemutatta legújabb táblagépét. A Samsung Galaxy Tab Active3 8.0 munkaorientált táblagépként van kialakítva, nagy ellenálló képességgel, valamint hosszú akkumulátor üzemidővel rendelkezik.

Ennyibe fog kerülni a Tab Active3

Jelenleg az új táblagép amely 64 GB-os és csak a Wi-Fi hálózatot támogatja 489 dollárba kerül, azaz körülbelül 145.000 forintot fog érni, míg a LTE csatlakozású modell 589 dolláros árcédulát fog kapni, ami 175.000 forintnak felel meg. Lesz egy 128 GB-os verziója is, amelynek Wi-Fi-s változata 509 dollár, ami a 64 GB-os verziójától 20 dollárral lesz drágább így, ami átváltva 150.000 forintot jelent.

A táblagép fizikai navigációs gombokkal rendelkezik az előlap alján, a középső gomb ujjlenyomat-leolvasóként is működik. A 8 colos LCD képernyőt úgy tervezték, hogy még a kesztyű viselése vagy az IP68 tanúsítvánnyal rendelkező S-Pen használata esetén is tökéletesen érzékeljen.

Ennyibe fog kerülni a Tab Active3

Az Exynos 9810 hajtja a tabletet, ez ugyanaz a lapkakészlet, amit a nem éppen mai csirke Galaxy Note9 is használ. A lapkakészlet 4 GB RAM-mal van párosítva, a tárhely bővíthető a microSD kártyanyílás segítségével. A táblagépen az Android 10-es rendszer fut.

A fő kamera 13 MP-s LED-vakuval ellátott, az előlapi kamera 5 MP-es, így alkalmas videohívásokhoz és virtuális megbeszélésekhez. A Samsung Galaxy Tab Active3 esetében 5050 mAh-s akkumulátor biztosítja a rendelkezésre állást.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei