Elmentheted a Skype videobeszélgetéseket

2015.11.23| Phone Arena

Androidos okostelefonokra már elérhetõ a 6.11-es verziószámú Skype alkalmazás, amely egy igen hasznos funkciót is tartalmaz.

A legfontosabb újdonság az évek óta várt opció a videohívások elmentésére, függetlenül attól, hogy az adott csevegést ki indította. Ehhez mindössze hívás közben a video gombra kell kattintani és a galériában megtalálható lesz a teljes klip. További jó hír, hogy a képgalériából már közvetlenül is megoszthatók lesznek fotók a Skype-os csoportos csevegésekbe, ugyanez vonatkozik egyéb fájlokra is és csoportok közötti tartalom megosztásra is.

Elmentheted a Skype videobeszélgetéseket

A Skype 6.11 frissítéssel felkerül az adott chat beszélgetés törlésének és az értesítések némításának lehetõsége az eszköztárba, ennek eléréséhez egyszerûen elég hosszan nyomni egy adott chat üzenetváltásra vagy a kontakt személy képére. A továbbfejlesztett keresõ már képes a beszélgetésben is keresni, nemcsak a kontaktok és csoportok között. A Skype legújabb változata letölthetõ a Google Play Áruházból.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei