Egy WhatsApp-fiók - mostantól több telefonon is

2023.04.26| Whatsapp

Azok, akik rendszeresen két okostelefont használnak és WhatsAppoznak, imádni fogják ezt a hírt.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

  • Mostantól két telefonon is használható a WhatsApp nem hivatalos megoldások nélkül.
  • A Meta akár négy alkészüléket is engedélyez egy elsődleges készülékről, ami azt jelenti, hogy összesen öt telefonja is lehet egy felhasználónak egy WhatsApp-fiókkal.
  • Az elsődleges telefonodnak aktívnak kell maradnia, de nem kell mindig bekapcsolva lennie.

A Meta már egy ideje lehetővé teszi, hogy ugyanaz a WhatsApp-fiók több eszközön is létezzen. Nevezetesen az asztali alkalmazások és a táblagépes alkalmazások támogatták ezt a funkciót. Amit a WhatsApp nem támogatott, az a több okostelefon, de ez megváltozott.

Most már akár Androidon, akár iOS-en, egyszerre két telefonon is használhatja a WhatsAppot. Ez nagyjából ugyanúgy működik, mint a számítógépek esetében. Le kell tölteni az alkalmazást a másodlagos eszközre, beolvasni egy QR-kódot, amelyet az elsődleges eszköz hozott létre, és bumm: ugyanazzal a fiókkal lehet csevegni két eszközön.

Figyelemre méltó, hogy ezt már korábban is meg lehetett csinálni, méghozzá egy workaround segítségével. Erre a módszerre azonban már nincs szükség.

Egy WhatsApp-fiók - mostantól több telefonon is

A Meta lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy négy másodlagos eszközt tegyenek hozzá egy elsődleges eszközhöz, így összesen öt eszközzel használhatnak egy fiókot. Ehhez a beállításokat kombinálhatja. Például lehet az elsődleges telefonja, egy másodlagos telefonja, egy táblagépe, egy laptopja és egy asztali kapcsolata. Lehet egy telefonja és négy táblagépe, vagy öt telefonja. 

Amint azonban elérte az ötödik eszközt, el kell távolítania egyet, hogy hozzáadhasson egy másikat. Ez is rendelkezik cross-platform támogatással, így akár három Android és két iPhone is lehet, ha akarja.

Minden eszköz hozzáférhet az összes üzenet végponttól-végpontig titkosításához. A másodlagos készülék(ek)en akár egy évnyi üzenetet is láthat.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az elsődleges telefonjának nem kell aktívnak lennie ahhoz, hogy a másodlagos készülékek működjenek. Más szóval, ha kikapcsolja az elsődleges telefonját, akkor is használhatja ugyanazt a WhatsApp-fiókot a többi eszközén. Ha azonban az elsődleges telefonját kikapcsolja, vagy más módon megakadályozza, hogy több mint 14 napig hozzáférjen a WhatsApp szervereihez, a másodlagos eszközének WhatsApp-kapcsolata nem fog működni.

Kezdje el használni a WhatsAppot két telefonon még ma!

 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei