Egy srác megcsinálta az USB-C-s iPhone-t

2021.10.13| Android Authority
Címkék:

USB C iPhone


Egy hacker otthon megcsinálta az az USB-C-s iPhone-t, amelyet az Apple nem hajlandó megtenni.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az Apple egyelőre masszívan ellenáll annak, hogy használja az USB-C szabványos portot telefonjaiban annak ellenére, hogy MacBook és iPad eszközeinél ezt meglépte. A YouTube felhasználó, Kenny Pi feltöltött egy videót a működő iPhone-ról csatornájára.

Azóta, hogy az iPhone 4 nagy 30-tűs csatlakozóitól elszakadt, azóta minden iPhone az Apple szabadalmaztatott Lightning csatlakozóját használja töltéshez és adatátvitelhez. De az idők megváltoztak azóta; a világ az USB-C-t választotta választott csatlakozójaként, és az Apple az egyetlen olyan nagy holding, amely még mindig nem hajlandó elfogadni ezt a legnépszerűbb technológiai termékéhez.

Egy srác megcsinálta az USB-C-s iPhone-t

Október 9-én Kenny Pi feltöltött egy videót egy feltört iPhone X-ről működő USB-C porttal, amely használható az adatok töltésére és átvitelére. Ez egy rövid videó. Kenny Pi elmondása szerint egy jóval hosszabb videón dolgozik, amely részletesen bemutatja az egész folyamatot. Mindazonáltal, amit a videóban láthatunk, a forrasztás, a 3D nyomtatás és néhány lenyűgöző huzalozás az USB-C iPhone életre keltését eredményezte.

Miért nagy dolog az USB-C iPhone? Jó kérdés. A világon egyre több technológiai termék használ USB-C portot. Még az Apple is használt USB-C-t fejhallgatójában, laptopjában és iPadjében. Ha olyan szabadalmaztatott csatlakozót használ, mint a Lightning az iPhone-ban, akkor több e-hulladékot kell kezelnie. Más szóval, az iPhone felhasználóknak Lightning kábelt kell vásárolniuk telefonjukhoz és USB-C kábelt kell vásárolniuk laptopjukhoz, iPadjükhöz. Az egyetlen USB-C kábel az összes eszközünk feltöltésére az álom, de az Apple nem hajlandó segíteni abban, hogy ez az álom valóra váljon.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei