Egész napos üzemidőt ígér a Sony új fülese

2020.05.11| GsmArena

Aktív zajszűréssel rendelkezik és különböző edzés módok beállítására képes a Sony WF-SP800N vezeték nélküli fülhallgatója.

Ma a Sony bemutatta az új vezeték nélküli fülhallgatóját, a vadonatúj WF-SP800N-t. Aktív zajszűréssel (ANC) és IP55 víz- és porállósággal is rendelkezik a Sony új készüléke.

A fülhallgató az Extra Bass audio sorozat részét képezi. Fülbe épített kialakítással és állítható ívtartóval ellátott a két egység. Az eszköz darabja 9,5 gramm. A füles mindkét oldalán érintőfelület található, valamint adaptív hangvezérlést is kapott. Külön profillal van ellátva gyalogláshoz, futáshoz és egyéb edzés módokhoz. A füles a Sony Headphones Connect alkalmazás segítségével képes a hangkimenet finomhangolására, valamint Bluetooth 5.0 révén könnyedén párosítható Android és iOS készülékekkel.

A fülhallgatók akkumulátora 9 órás folyamatos használatot biztosít, és további 9-13 órányi használatot ígér a töltő tok, így egész nap kitarthat a fülhallgató üzemideje. A cég azt vallja, hogy 10 perces töltés elegendő lesz ahhoz, hogy 1 órát kibírjon az akkumulátor. Sajnálatos módon nincs lehetőség a készülékek vezeték nélküli töltésére. A Sony WF-SP800N fekete, fehér, kék és narancssárga színben lesz kapható.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei