E-könyv olvasó a T-Mobile-tól

2013.12.18| Telekom

A Telekom 'txtr komplex e-könyv szolgáltatása praktikus e-könyv olvasóval egészül ki.

A Telekom 'txtr komplex e-könyv szolgáltatása praktikus e-könyv olvasóval egészül ki. Az október közepén elindított e-könyv áruház online platformja mellé most megérkezett az eszköz, amely lehetővé teszi sok ezer digitális könyv praktikus és kényelmes „fogyasztását”.A mai napon megjelent a Telekom kínálatában a ’txtr Beagle nevű e-könyv olvasó, amely nem csak Telekom ügyfelek számára elérhető. Az eszköz szemkímélő e-ink kijelzőjével, alacsony energiafogyasztásával és egyszerű használatával nagyszerűen alkalmas a papírkönyv kiváltására. Bluetooth kapcsolaton keresztül, okostelefon vagy táblagép (kompatibilitás: Android 2.2 és felett, valamint iOS 7 operációs rendszer) segítségével könnyen rátölthetők a kiválasztott digitális tartalmak. Magán az eszközön öt darab könyv tárolható egyszerre, de ezek bármikor, adatforgalom generálása nélkül lecserélhetők újabbakra. A Telekom ’txtr e-könyv áruházban létrehozott felhasználói fiókkal és a kapcsolódó okostelefon és táblagép alkalmazásokban saját digitális könyvespolc hozható létre. Okostelefon, illetve táblagép segítségével pedig egyszerűen frissíthető az eszközön tárolt tartalom. A Beagle, amely könnyű, formatervezett kivitelével egy kisebb zsebkönyv méretével vetekszik, 2 db ceruzaelemmel működik, használatához semmilyen kábelre nincs szükség. Egyszerű használata és könnyen átlátható menürendszere miatt a digitálisan kevésbé képzett rétegek számára is a könyvolvasás vonzó alternatíváját jelentheti.

A ’txtr Beagle e-könyv olvasója 2013. december 18-tól a Telekom honlapján vásárolható meg. Internetről rendelve elérhető akár 8900 Ft-ért 0 Ft kezdőrészlettel 24 havi kamatmentes részletre, amennyiben három okostelefon (Samsung Galaxy Young, Sony Xperia M, LG L7 II) egyikével és új Telekom mobil előfizetéssel, a hang díjcsomagra vagy mobilinternet csomagra vállalt két év határozott idejű előfizetői szerződés megkötésével együtt vásárolják meg, vagy listaáron 10 % webshop kedvezménnyel 17 928 Ft-ért. A készülék a Telekom kiemelt üzleteiben* szintén 2013. december 18-tól vásárolható meg, 2014. január közepétől pedig minden Telekom üzletben elérhető lesz. A készülék ára 19 920 Ft, arany és platina szintű mobil ügyfelek 0 Ft kezdőrészlet és 12 x havi 1660 Ft-ért vásárolhatják meg. A készülék két ajándék e-könyvvel és Jo Nesbo Police című könyvének egy részletével kerül a vásárlókhoz. A ’txtr Beagle kizárólagos forgalmazója a Telekom.

E-könyv olvasó a T-Mobile-tól

A Telekom ’txtr-rel partnerségben indított e-könyv áruháza a Magyarországon működő elektronikus-könyv webboltok közül az egyik legszélesebb kínálattal rendelkezik: közel 900 ezer idegen nyelvű, és több mint 3000 magyar nyelvű könyv közül válogathatnak az oldalra látogatók. Az áruházban vásárolt és oda feltöltött e-könyvek szabadon elérhetőek a ’txtr alkalmazásokban is, melyek segítségével kényelmesen olvashatunk akár mobileszközünkön is. Az alkalmazásokról bővebb információ a http://hu.txtr.com/devices/ linken olvasható. Letöltésük és használatuk, melyhez wifi vagy mobilinternet előfizetés szükséges, adatforgalmat generál, a letöltött könyvek olvasása azonban nem jár további adatforgalmazással.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A statisztikák szerint a Telekom a txtr-rel együttműködésben indított e-könyv áruházát a legtöbben a 25-34 éves korosztályból keresik fel (33,5%). Őket követik a 18-24 évesek 27,5%-kal, míg az e-könyv áruház iránt érdeklődő 35-44 évesek aránya csak 15,5%. A nemek közötti megoszlás arra enged következtetni, hogy a férfiak jobban érdeklődnek a könyvvásárlás elektronikus formája iránt: míg az érdeklődők közel 55 százaléka a férfiak közül kerül ki, a nők az oldalt felkeresőknek csak hozzávetőleg 45 százalékát teszik ki. A txtr alkalmazást letöltők közül az e-könyv olvasón kívül a legtöbben iPadet használnak, de sokan olvasnak e-könyvet az iPhone és Samsung S3 okostelefonjukon is. A txtr e-könyv sikerlistáját Magyarországon Frei Tamás A káosz éve és a politikai elit háborúja című könyve vezeti.

*Budapesten az Allee, az Árkád (II. emelet), a Mammut (I. emelet), a MOM, a Pólus Center és a Westend bevásárlóközpontokban, valamint a Budafoki úton, vidéken a Debrecen, Piac u. 26., Miskolc, Széchenyi István út 36., Szombathely, Fő tér 17. címen, Székesfehérváron pedig az Alba Plazában található Telekom üzletekben.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei