AirPods Pro

Dupla mennyiségű AirPods Prot rendelt az Apple

2019.11.29

Az Apple gőzerővel készül a karácsonyi időszakra, bár talán már késő is hozzá.

Az mindenesetre biztos, hogy a friss pletykát több forrásból is megerősítették, eszerint az Apple az AirPods Pro gyártását megduplázta, havi egymillió helyett kétmillió darabot kér az egyik kisebb beszállítótól. Még a hétvégén írta meg a Bloomberg, hogy a vállalat új fülhallgatói iránt elképesztő a kereslet, rekordot döntött az érdeklődés. Ehhez kaptuk a hírt, amit a Nikkei is megerősített, a legalább dupla mennyiségű megrendelést. A hagyományos AirPods vezeték nélküli töltőtokkal kiválóan teljesített a teljes termék-életútja alatt, a Pro pedig túlszárnyalja ezt.

A Nikkei úgy tudja, a Luxshare, az AirPods egyik fő beszállítója szintén gyártja a Prot és egyben felkészült az évek óta meg nem érkező AirPower vezeték nélküli töltő gyártására is, miközben egy másik cég, a GoerTek a hagyományos AirPodsot állítja elő vietnámi gyárakban.

Az AirPods wirless töltőtokkal jelenleg egy munkanap alatt beszerezhető az Apple weboldaláról, míg az AirPods Prora már most 4 hetet kell várni a honlap információi szerint.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

új
 APRÓHIRDETÉSEK

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei