Dual SIM és wifi az új Nokia Asha 310 mobilokban

2013.02.12| Nokia

A Nokia bevezeti az új Nokia Asha 310 készüléket – az első olyan Nokia okostelefont, mely Dual SIM-es, és wifi-kapcsolattal is rendelkezik –, hogy a felhasználók még többet hozhassanak ki mobiljukból, kevesebbért.

A Nokia bevezeti az új Nokia Asha 310 készüléket – az első olyan Nokia okostelefont, mely Dual SIM-es, és wifi-kapcsolattal is rendelkezik –, hogy a felhasználók még többet hozhassanak ki mobiljukból, kevesebbért. A Dual SIM képesség és a wifi-kompatibilitás együttesen biztosítják, hogy minimális költségek mellett a mobilélmény maximális lehessen. A Nokia Asha 310 számos nagyszerű applikációval és játékkal érkezik, ahogy az eddigi összes Nokia Asha készülék. A Nokia Easy Swap Dual SIM technológiája lehetővé teszi a SIM-kártyák közti egyszerű váltást, anélkül, hogy ki kellene kapcsolni a készüléket: a Nokia Asha 310 készülékben a fő SIM az akkumulátor mögött kapott helyet, míg a második SIM-kártyának egy külső nyílást alakítottak ki, ezzel lehetővé téve a felhasználók számára, hogy mindig a legkedvezőbb tarifacsomaggal rendelkező SIM-kártyájukat választhassák. A Nokia Easy Swap Dual SIM technológiának köszönhetően egyedi profil rendelhető a SIM-kártyákhoz, öt különböző pedig el is menthető a készülékre. Sőt, a leendő Nokia Asha 310 tulajdonosok kijelölhetik, hogy a készülék mely SIM-et használja telefonáláshoz, SMS-íráshoz vagy mobilinternetezéshez.

Dual SIM és wifi az új Nokia Asha 310 mobilokban

A wifi-kapcsolattal rendelkező Nokia Asha 310 készülék gyors és egyszerű internethasználatot tesz lehetővé, legyen szó akár YouTube videók, akár a 40 ingyenes EA játék letöltéséről. Azzal, hogy a felhasználók ingyenes, otthoni vagy nyilvános, vezeték nélküli internet-hozzáférési pontok segítségével is csatlakozhatnak a világhálóra, nincsenek többé adatforgalmi korlátozásokhoz kötve. A Nokia Asha 310 is az előre telepített Nokia Xpress Böngészővel érkezik, mely az adatok 90%-os tömörítésével a gördülékeny és gazdaságos internetezés élményét és a több ezer webes alkalmazáshoz való gyors hozzáférés lehetőségét biztosítja. A wifis Nokia Asha 310 számtalan mobilinternetezési élményhez garantál hozzáférési lehetőséget, például a Nokia Áruházon keresztül:

  • az előre telepített Facebook és Twitter applikációkkal,
  • folyamatos kapcsolattartás és csevegés az eBuddy azonnali üzenetküldő alkalmazással,
  • hozzáférés a legnépszerűbb email szolgáltatásokhoz (Yahoo! Gmail).
  • információgazdag és megbízható térképszolgáltatás az előre telepített, online és offline módban is működő Nokia Térképekkel,
  • még több, akár a Facebook-on is megosztható, felfedezésre váró látványosság a Nokia Közelben alkalmazással,
  • további olyan applikációk, mint a Foursquare, mely 125.000 másik alkalmazással együtt letölthető a Nokia Áruházból a Nokia Asha okostelefonokra.
  • nagyszerű, szabadon letölthető, YouTube videókkal,
  • 40 EA játékkal, melyek ingyenesen letölthetők a Nokia Áruházból,
  • exkluzív kaland, sport és életmód tartalmak a RedBull applikációval, mely szintén a Nokia Áruházból tölthető le.

"A Nokia Asha 310 az első olyan Nokia okostelefon, mely egyszerre kínál wifi-hozzáférést és Dual SIM képességet, ezzel kiemelkedő költséghatékonyságot biztosítva. Hiszen a SIM-kártyák váltogatásával a felhasználók mindig a számukra legkedvezőbb áron telefonálhatnak, a wifi pedig a szabadabb internetezés élményét nyújtja a hasonló árú okostelefonokhoz képest" – mondta Timo Toikkanen, a Nokia Mobile Phones ügyvezető alelnöke. A Nokia Touch család legújabb tagja, a Nokia Asha 310 készülék 3 colos karcálló, kapacitív érintőképernyővel, 2 megapixeles kamerával, 4GB belső és 32GB-ra bővíthető külső memóriával érkezik egy gyönyörűen kialakított készüléktestben. 2013 első negyedévében kezdik meg a Nokia Asha 310 készülék értékesítését először Ázsiában, Indiában, a Közel-Keleten, Afrikában és Brazíliában, fekete, fehér és arany színekben, 102 dolláros adók és támogatások nélküli, becsült kiskereskedelmi áron.



Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Viber: ingyen chat most már Nokia Asha mobilokra is!

Viber: ingyen chat most már Nokia Asha mobilokra is!

2013.11.26
| Into Mobile
Világszerte több millióan használnak Asha készülékeket, ám eddig az ingyenes beszélgetést és chatet biztosító Viber nem támogatta ezt a feature mobilcsaládot.
Letölthető a Nokia Asha nagy frissítés

Letölthető a Nokia Asha nagy frissítés

2013.07.08
| GSM Arena
A finn gyártó kiadta, elérhetővé a Nokia Asha Touch családba tartozó mobilok nagy frissítését tartalmazó update-et.
Dual SIM és wifi az új Nokia Asha 310 mobilokban

Dual SIM és wifi az új Nokia Asha 310 mobilokban

2013.02.12
| Nokia
A Nokia bevezeti az új Nokia Asha 310 készüléket – az első olyan Nokia okostelefont, mely Dual SIM-es, és wifi-kapcsolattal is rendelkezik –, hogy a felhasználók még többet hozhassanak ki mobiljukból, kevesebbért.
Mail for Exchange az Asha Touch mobilokra

Mail for Exchange az Asha Touch mobilokra

2013.05.30
| Nokia Conversations
Sokak kérését teljesítette a finn gyártó, az Asha Touch készülékekre ugyanis elkészült a Mail for Exchange program.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei