Dual SIM-es Nokiák mutatkoztak be

2010.06.03
Címkék:

A finn gyártó négy friss készüléket mutatott be ma reggel, ezek között van igen érdekes is!  

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A finn gyártó négy friss készüléket mutatott be ma reggel, ezek között van igen érdekes is! A legizgalmasabb talán az elsõ, a Nokia C1-00, amely dual SIM kezelésre is képes!

Ez a világon az elsõ Nokia, amely rendelkezik ezzel a funkcióval, bár érdekes megnézni, hogy a C széria legalját is jelenti a telefon. A nettó 30 eurós, bruttó 10 ezer forintos mobil 2-in-1 SIM kezelésre alkalmas, tehát egyszerre csak egy kártyát tud hálózaton tartani, a felhasználó váltogathatja, hogy melyiket szeretné épp aktívnak tudni.

A C1 alapállapotban akár 6 hétig is képes egy feltöltéssel üzemelni, ami elképesztõ eredmény. Ami az alapfunkciós mobil tudását illeti, adott a zseblámpa, a színes kijelzõ, valamint az FM-rádió.

Dual SIM-es Nokiák mutatkoztak be

Nokia C1-00

A második mobil a Nokia C2-00, ez már valódi dual SIM-kezelésre képes, tehát egyidõben tudja mindkét SIM-et hálózaton tartani. A C2-ben megtalálható a Nokia ovi Life Tools, amely szolgáltatás hazánkban egyelõre nem elérhetõ, de elérhetõ az Ovi Mail, az FM-rádió, a zenelejátszó és a microSD kártyával akár 32 gigabájtosra bõvíthetõ memória is. A Nokia C2 várhatóan mintegy 15-16 ezer forintos áron lesz kapható.

Dual SIM-es Nokiák mutatkoztak be

Nokia C2-00

A Nokia C1-01 és a Nokia C1-02 csak egy SIM kártyával hajlandóan mûködni, ezek fõként az olcsó árkategóriában hódíthatnak, mivel kialakításuk átlagos, a kijelzõjük színes, a burkolatok is többféle színben megvásárolható, valamint az alapvetõ igényeket kielégítik, úgymint micorSD kártyával való bõvíthetõség, fényképezõ, webböngészõ és Nokia Messaging szolgáltatás jelenléte. A Nokia C1-01 és a Nokia C1-02 12 és 14 ezer forintos áron lesz elérhetõ.

Dual SIM-es Nokiák mutatkoztak be

Nokia C1-01

Dual SIM-es Nokiák mutatkoztak be

Nokia C1-02

Az ötödik készülék kissé kilóg a sorból, mivel nem mobilról van szó, hanem egy alternatív töltõrõl. A Nokia Bicycle Charget Kit tartalmaz egy töltõt és egy dinamót, valamint egy bringás tartót is, amely a kormányra szerelhetõ. Ha összeszereljük és belehelyezzük a telefont a tartóba, úgy azt a bicikli mozgása kezdi tölteni. Az újfajta töltõvel mostantól nem kell aggódnunk a telefonunk lemerülése miatt, ráadásul a világ legnagyobb részén a bringa számít az egyik fõ közlekedési eszköznek.

Dual SIM-es Nokiák mutatkoztak be



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei