Dual kamerával érkezett a Galaxy A8 2018

2017.12.20| Samsung

A Galaxy A8 (2018) dupla előlapi kamerával és nagyméretű Infinity Display kijelzővel érkezik.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A dél-koreai gyártó bemutatta a Galaxy A sorozat legújabb tagját, a Samsung Galaxy A8 (2018) okostelefont. A dupla előlapi kamerával és nagy méretű Infinity Display kijelzővel felszerelt modell ergonomikus kialakítása a Samsung Zászlóshajó modelljeiben már megszokott dizájnt idézi. A megjelenítő 5.6 col képátlóval és hozzá full HD+, tehát 1080×2220 pixel felbontással rendelkezik, természetesen AMOLED alapokon. 

Hardveresen nyolcmagos processzor került az újdonságba, ebből két darab 2.2 gigahertzes és hat darab 1.6 gigahertzes mag dolgozik együtt vagy külön, az aktuális feladatoknak és igényeknek megfelelően. Kategóriájában nem mindennapi, hogy már 4 gigabájt RAM található a tudástárban, a rendszer Android 7.1.1 Nougat, később Oreora frissíthető lesz. Akkumulátorból egy 3000 mAh-s darab gondoskodik a megfelelő energiaellátásról, tölteni C típusú USB porton keresztül lehet. 

Dual kamerával érkezett a Galaxy A8 2018

A 16 megapixeles F1.7 fókuszú hátsó, illetve a 16 és 8 megapixeles F1.9 fókuszú kettős előlapi kamerával tökéletes megvilágítottságú és tiszta szelfik készíthetők. A dupla előlapi kamera rendszert két különálló kamera alkotja, így a kettő között váltva elkészíthető a kívánt típusú szelfit, a közelképektől kezdve a tiszta és éles hátterű portrékig. A továbbfejlesztett Élő fókusz (Live Focus) funkcióval a kép elkészítése előtt és után is egyszerűen beállítható az elmosódó háttérhatás, így kiemelkedő minőségű fotók lőhetők.

Legyen akár nappal, akár éjszaka, a továbbfejlesztett kamerával még gyenge fényviszonyok között is éles képek készíthető. Az új készülékben megtalálható szórakoztató funkciókkal testre szabhatók a képek: matricákkal díszíthetők a szelfik, vagy kihangsúlyozható a kulináris élmények látványvilága az Étel módban. A videokép-stabilizációs (Video digital image stabilisation, VDis) technológiának köszönhetően a Galaxy A8 (2018) okostelefonnal a videofelvételek rázkódása is a múlté, a hyperlapse funkcióval pedig még hosszabb timelapse videókat rögzíthetők. 

Dual kamerával érkezett a Galaxy A8 2018

A káván túlnyúló Infinity Display kijelző lenyűgöző 18,5:9-es képaránya tökéletes moziélményt nyújt. A nagy méretű kijelzőt egy ergonomikus kialakítású, ívelt üveg védi elöl és hátul egyaránt. Az elegáns üveg- és fémkeretnek, a finom íveknek és a kényelmes fogásnak köszönhetően a tartalmak megtekintése és kezelése még egyszerűbbé vált. 

A Galaxy A8 (2018) a mindig aktív Always On kijelzőjének köszönhetően folyamatos tájékoztatást nyújt, így már a telefonzár feloldása nélkül is egy pillantás alatt hozzáférhetünk a kívánt információkhoz. Az IP68 szabvány szerint víz- és porállóságú készülék ellenáll a külső környezeti hatásoknak, ideértve az izzadságot, az esőt, a homokot és a port, így szinte minden tevékenység közben és helyzetben megállja a helyét.

Dual kamerával érkezett a Galaxy A8 2018

A Galaxy A8 (2018) microSD-kártyával bővíthető, így akár 256 gigabájttal is növelhető a memória kapacitás; emellett ez az első olyan A szériába tartozó telefon, amely kompatibilis a Samsung Gear VR rendszerével. Európában a Galaxy A8 (2018) három színben, fekete, arany és levendula variációkban lesz kapható – így mindenképp megtalálhatja majd a stílusához leginkább illő készüléket. A Galaxy A8 (2018) 2018 januárjának első felében kerül forgalomba. 

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei