Döbbenetes lett a Samsung új funkciója

2023.02.11| Sammy Fans
Címkék:

Light mód

,

S23


Letaglózó eredménnyel jártak az első tesztek, ami a Samsung Galaxy S23 szérián debütált Light módot illeti.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Galaxy S23 „light üzemmódja” nem lesz elérhető a régebbi Samsung készülékekre a One UI 5.1 frissítéssel sem. A Samsung nemrégiben piacra dobta a Galaxy S23, Galaxy S23 Plus és Galaxy S23 Ultra okostelefonokat. A Samsung Galaxy S23 sorozat összes modellje vonzó dizájnnal, gyorstöltés-támogatással, a legújabb One UI 5.1 szoftverrel és nagy teljesítményű processzorral, valamint számos új funkcióval érkezik, amelyek közül az egyik a Light Mode.

Döbbenetes lett a Samsung új funkciója

Ez a mód jelenleg a Samsung Galaxy S23 sorozaton érhető el. Csak a Galaxy Z és Galaxy S sorozatú okostelefonokhoz lesz elérhető, amelyeket a Galaxy Z Flip 4, Galaxy Z Fold 4 és Galaxy S23 után adtak ki. Ez azt jelenti, hogy a legújabb One UI 5.1 frissítés nem terjeszti ki a Light Mode funkciót a régebbi Galaxy eszközökre.

A Galaxy S23 Light Mode funkciója javítja a hőtermelést és az áramfelvételt az AP maximális feldolgozási sebességének részleges beállításával. Nehéz megtapasztalni a Normál módot normál használati környezetben, mint például internetezés, hívások kezdeményezése és videók megtekintése, még akkor is, ha Light módot használja.

 

Ez ugyanis nem csökkenti a képernyő frissítési gyakoriságát, mint az energiatakarékos mód, inkább a képernyőfrissítési gyakoriság állandó marad, amikor be van állítva, így nem lesz kellemetlen a használata. Ezenkívül a Light Mode nincs hatással a játékok futtatására, hanem minimalizálja a hőtermelést és hatékonyan használja az akkumulátort.

Hogyan lehet bekapcsolni a Light módot?

Könnyedén engedélyezheti a Light mode funkciót a kompatibilis Galaxy készülékeken. Csak meg kell látogatnia a Beállítások >> Akkumulátor és eszköz karbantartása >> Akkumulátor >> Egyéb akkumulátorbeállítások >> Teljesítmény kiválasztása használati típus szerint >> Válassza a Light mód lehetőséget. A Light módot is hozzáadhatja a gyorspanelhez, hogy könnyen be- és kikapcsolhassa.

És itt jön a csavar: míg mindenki a kiemelkedően magas benchmark teszteket és pontokat nézegeti, ezek csak számok és nem mutatják meg a telefonok mindennapokban használt tényleges pozitív hatásait, „csak” számok. Ám a Light mód nagyon is látványos lesz. A könnyű teljesítmény mód a One UI-hz adott legjobb szolgáltatás egyértelműen. Feladna 10%-ot a sebesség oltárán azért, hogy kapjon cserébe 40%-kal jobb energiafelhasználást és 50%-os hatékonyságot?

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei