Döbbenetes lett a Samsung új funkciója

2023.02.11| Sammy Fans
Címkék:

Light mód

,

S23


Letaglózó eredménnyel jártak az első tesztek, ami a Samsung Galaxy S23 szérián debütált Light módot illeti.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Galaxy S23 „light üzemmódja” nem lesz elérhető a régebbi Samsung készülékekre a One UI 5.1 frissítéssel sem. A Samsung nemrégiben piacra dobta a Galaxy S23, Galaxy S23 Plus és Galaxy S23 Ultra okostelefonokat. A Samsung Galaxy S23 sorozat összes modellje vonzó dizájnnal, gyorstöltés-támogatással, a legújabb One UI 5.1 szoftverrel és nagy teljesítményű processzorral, valamint számos új funkcióval érkezik, amelyek közül az egyik a Light Mode.

Döbbenetes lett a Samsung új funkciója

Ez a mód jelenleg a Samsung Galaxy S23 sorozaton érhető el. Csak a Galaxy Z és Galaxy S sorozatú okostelefonokhoz lesz elérhető, amelyeket a Galaxy Z Flip 4, Galaxy Z Fold 4 és Galaxy S23 után adtak ki. Ez azt jelenti, hogy a legújabb One UI 5.1 frissítés nem terjeszti ki a Light Mode funkciót a régebbi Galaxy eszközökre.

A Galaxy S23 Light Mode funkciója javítja a hőtermelést és az áramfelvételt az AP maximális feldolgozási sebességének részleges beállításával. Nehéz megtapasztalni a Normál módot normál használati környezetben, mint például internetezés, hívások kezdeményezése és videók megtekintése, még akkor is, ha Light módot használja.

 

Ez ugyanis nem csökkenti a képernyő frissítési gyakoriságát, mint az energiatakarékos mód, inkább a képernyőfrissítési gyakoriság állandó marad, amikor be van állítva, így nem lesz kellemetlen a használata. Ezenkívül a Light Mode nincs hatással a játékok futtatására, hanem minimalizálja a hőtermelést és hatékonyan használja az akkumulátort.

Hogyan lehet bekapcsolni a Light módot?

Könnyedén engedélyezheti a Light mode funkciót a kompatibilis Galaxy készülékeken. Csak meg kell látogatnia a Beállítások >> Akkumulátor és eszköz karbantartása >> Akkumulátor >> Egyéb akkumulátorbeállítások >> Teljesítmény kiválasztása használati típus szerint >> Válassza a Light mód lehetőséget. A Light módot is hozzáadhatja a gyorspanelhez, hogy könnyen be- és kikapcsolhassa.

És itt jön a csavar: míg mindenki a kiemelkedően magas benchmark teszteket és pontokat nézegeti, ezek csak számok és nem mutatják meg a telefonok mindennapokban használt tényleges pozitív hatásait, „csak” számok. Ám a Light mód nagyon is látványos lesz. A könnyű teljesítmény mód a One UI-hz adott legjobb szolgáltatás egyértelműen. Feladna 10%-ot a sebesség oltárán azért, hogy kapjon cserébe 40%-kal jobb energiafelhasználást és 50%-os hatékonyságot?

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

2023.09.10
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro várhatóan egy új, Grade 5 titánból készült keretet kap, ami összességében lényegesen könnyebb készüléket eredményez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei