December 17-én érkezik a Redmi 9 Power!

2020.12.13| GsmArena
Címkék:

redmi 9 power


A legújabb Xiaomi hatalmas teljesítményű akkumulátorral és energiatakarékos processzorral érkezik.

A Redmi 9 Powert december 15-e helyett két nappal később, azaz december 17-én fogják bemutatni. Így a korábbi pletykák állítása igencsak falsnak bizonyult, ezért nem szabad mindig mindent elhinni.

A Redmi még nem osztotta meg az okostelefon teljes specifikációját, de a Xiaomi hivatalos oldalán már egy-két dolog megerősítést nyert a korábbi szivárgásokból. Többek között ilyen a vízcsepp kialakítású notch az előlapon és a 48 MP-es főkamera a hátlapon.

December 17-én érkezik a Redmi 9 Power!

A Xiaomi weboldalán utalnak nagy kapacitású akkumulátorra és energiatakarékos processzorra is, de pontos adatot nem említenek. Azt viszont biztosan tudjuk, hogy a Redmi 9 Power sztereó hangszórókat fog kapni és összesen négy szín közül lehet választani.

A Redmi 9 Power több mint valószínű, hogy az új elnevezésű Redmi Note 9 4G lesz, amit a Snapdragon 662 lapkakészlete hajt, emellett 6,53 hüvelykes FullHD+ felbontású LCD panellel rendelkezik; mindezeken túl pedig lenyűgöző, 6000 mAh-s akkumulátor büszke tulajdonosa. Jelenleg az egyetlen eltérés az új Redmi 9 Power és a Note 9 4G között az a kamera összeállítás. 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei