Cuki Animal Edition akkumulátor csomag

2015.03.25| Samsung

Akkumulátor csomagok hívják fel a figyelmet négy veszélyeztetett állatfaj védelmére.

A Samsung bejelentette, hogy forgalomba hozza Animal Edition akkumulátor csomagjait, amelyek négy veszélyeztetett állatfajt illusztrálnak a „Charge the Life” kampány részeként. A vállalat célja, hogy felhívja a figyelmet a veszélyeztetett állatfajok védelmére. „Az okostelefonok életünk részévé váltak, egyre többen vannak, akik egy percre sem tudják nélkülözni ezt az eszközt. Ugyanakkor nem lehet egyszerûen használati tárgyként tekinteni rájuk, hiszen a felhasználók személyiségüket is kifejezik egy-egy készülék kiválasztásával és díszítésével” – mondta Nyilas Orsolya, a Samsung Electronics Magyar Zrt. vállalati kommunikációs vezetõje.

„Az Animal Edition új akkumulátor csomagokkal mindkét szempontnak megfelelünk, hiszen a hosszú feltöltési idõ garantálása mellett az akkumulátorok jól kifejezik a Samsung és az ügyfelei elkötelezettségét a fenntarthatóság, a természet egyensúlyban tartása mellett" – tette hozzá Orsolya.

Cuki Animal Edition akkumulátor csomag

Az Animal Edition akkumulátor csomagok kétféle méretben lesznek elérhetõek. A 8,400 mAh-s akkumulátor csomag kapacitása az új Samsung Galaxy S6 akkumulátor kapacitásának több mint háromszorosa lesz, míg a 11,300 mAh-s akkumulátor csomag több mint négyszeres kapacitással bír. Egy Galaxy Note 4 akkumulátort több mint kétszer képes feltölteni, így tökéletes útitársunk lehet. A 8,400 mAh-s akkumulátor csomagon a kispanda és a sivatagi róka jelenik meg, míg a 11,300 mAh-s akkumulátor csomagon az óriás panda és az arany majom látható.

Cuki Animal Edition akkumulátor csomag

Az Animal Edition akkumulátor csomagok töltési szint kijelzõvel is rendelkeznek, és képesek egy idõben két készüléket is tölteni. Továbbá, az interaktív „Charge the life” mobil alkalmazás használatakor, amely elérhetõ a Google Play és a Samsung Galaxy Apps áruházakban, a töltési szint emelkedésével a veszélyeztetett állatfaj képviselõje is életre kel telefonunk kijelzõjén.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Cuki Animal Edition akkumulátor csomag

  • A kis panda mintegy 107 centiméter hosszú és 4,5 kg súlyú emlõsállat, hosszú, bozontos farokkal. Kevesebb, mint 10.000 felnõtt egyedet számlálnak, és szerepel a Természetvédelmi Világszövetség által vezetett (IUCN) Veszélyeztetett Fajok Vörös Listáján – besorolása „Sebezhetõ”.
  • Sivatagi róka egy kis éjjeli róka, amely az észak-afrikai Szaharában él. A Természetvédelmi Világszövetség Veszélyeztetett Fajok Vörös Listáján a „Nem fenyegetett” besorolásában szerepel.
  • Az óriás panda Kína egyik legnépszerûbb állata és nemzeti kincse. Kevesebb, mint 2000 óriás panda él a vadonban, és az IUCN listáján a „Veszélyeztetett” besorolást kapta.
  • Az arany majmoknak egy arany-narancssárga színû folt található a felsõ oldalán és a hátán, és természetes élõhelyének fokozatos pusztulása miatt „Veszélyeztetett” fajként szerepel a Vörös listán.

Cuki Animal Edition akkumulátor csomag

A Veszélyeztetett Fajok Vörös Listája a Természetvédelmi Világszövetség által vezetett, széles körben elismert dokumentum, amely a veszélyeztetett növényi és állati fajokat számon tartva mutat objektív és átfogó képet a természetvédelem aktuális állapotáról. A kezdetben még csak néhány fajt tartalmazó lista méretét és komplexitását tekintve is megnõtt, és kiemelkedõ szerepet játszik a kormányzatok, civil szervezetek és tudományos intézmények természetvédelmi tevékenységeiben.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei