Cubot Quest - Tűzön és vízen át 2.0

2019.06.22| Telefonguru

A Cubot túlélő telefonját, a King Kong 3-at elég kemény próbának vetettük alá, amit sikeresen teljesített. Most az utód is megérkezett.

A feltörekvő márkáknak, mint amilyen a Cubot is, sokan nem érzik a létjogosultságát és ez nem véletlen. Az európai fül számára roppant viccesen hangzó márkanevekkel operáló kínai gyártók már a "milyen telefonod van?" kérdésnél elbuknak. Sokan zárják ki a vásárlást röhejes nevek hallatán, mint amilyen például Xiaomi (sziamiau),Huawei vagy az Oppo, amely nevekre fogalmazzunk tapintatosan úgy, hogy érdekesek, pedig a top 5 telefongyártó ligájában játszik mind a három versenyző.

A kisebb, úgymond „B” brandet képviselő gyártóknál a frissítések hiányát és a minőségi gondokat - melyekből egyre kevesebb van -, is figyelembe kell venni. Tűzbe azért ne tegyük a kezünket, a több százezer forintért vásárolt dél-koreai, vagy a cupertinói cég telefonjait is sokan vitték már szervizbe pár hónap használat után. 

Cubot Quest - Tűzön és vízen át 2.0

Cubot King Kong 3 utódjának tekinthető Quest-nek is megvannak a maga hibái, tűzbe én sem tenném a kezemet érte, habár a munkámból adódóan elég sokat járok a vörös kakas közelében. Komolyra fordítva szót, az összes „survivor” telefonnak két nagy hibája van.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Cubot Quest teszt ide kattintva folytatódik!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei