Csupa ínyencség az Oppo INNO Day 2020-n

2020.11.20| PlayFulDroid

Az Oppo bemutatta az X 2021 gördíthető kijelzős készülékét és az AR Glass 2021-et.

Az Oppo híres a folyamatos innovációs fejlesztéseiről. A héten az INNO Day 2020-as eseményén a cég, egy futurisztikus technológiát mutatott be, többek között az Oppo X 2021 elnevezésű tekerhető képernyős telefont és az AR Glass 2021-et.

Az Oppo X 2021 okostelefonon biztos megakad a tekintet a gördíthető elülső kijelzőjén, amit a felhasználó 7,4 hüvelykre is bővítheti az alap 6,7 hüvelykes panelt. A videón jól látható, hogy hogyan bővül képernyő mérete.

A gördíthető OLED panel alján Wrap Track képernyőréteg található. A képernyő mindösszesen 0,1 mm vastagságú lesz, valamint a kijelző alatt egy motor található, ami megakadályozza a gyűrődések kialakulását. Dinamikus keretet kapott, amely egy fix és egy mozgó egységből áll. Ez a lemez és az alatta lévő fém tartórétegek biztosítják, hogy a kijelző egyben maradjon.

Csupa ínyencség az Oppo INNO Day 2020-n

Az Oppo AR Glass 2021, az elődjének egy továbbfejlesztett változata. A Birdbath optikai megoldást támogató szemüvegek sokkal könnyebbek az elődjénél, illetve beépített OLED-képernyővel és egy egyedi gyártmányú hangszóróval lett ellátva. Teljesen valósághű élményt biztosít a viselőjének.

Készülék párosítása esetén az AR Glass 2021 szemüveg összekapcsolódhat az okostelefon érintőfelületével. A szemüveg lencséjébe több ToF érzékelőt és RGB objektívet is beépítettek. Az új AR Glass 2021 AR kiegészítő videók és A játékok streamingjéhez is használható.

Csupa ínyencség az Oppo INNO Day 2020-n

Egyelőre nem tervezik az Oppo X 2021 bevezetését. ami pedig a szemüveget illeti a cég ki fog fejleszteni egy AR programot, amely lehetővé fogja tenni, hogy a fejlesztők AR specifikus alkalmazásokat készítsenek hozzá.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Közeledik a Karácsony! Ön vesz mobiltelefont Karácsonyra?


Igen, mobilszolgáltatónál
Igen, GSM boltokban
Igen, magyar webshopokban
Igen, külföldi webshopokban
Igen, nagy offline áruházakban
Nem tervezek mobilt venniKorábbi szavazások eredményei