Csúcskategóriás iPhone elérhető áron? Létezik!

2022.10.13
Címkék:

Az ikonikus almás cég évtizedek óta legkedveltebb darabja az iPhone, így ezek a telefonok napjainkra szinte must have darabbá váltak.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A csúcskategóriás daraboknak meg is kéri a gyártó az árát, hiszen a legújabb modellek kereskedelmi ára több százezer forint, amiért mélyen a zsebébe kell nyúlnia a vásárlónak.

Csúcskategóriás iPhone elérhető áron? Létezik!

Kép: Canva.com

Erre kínál megoldást a Rejoy.hu, ahol elérhető áron szerezhetjük be a vágyott készüléket, így többek között egy használt iPhone telefont is. Nézzük is meg, hogy mit nyújt a Rejoy.hu!

Felújított telefonok, elérhető áron

Az oldal célja, hogy megszabadítsa a használt telefont keresőket a különböző homályos és megbízhatatlan vásárlásoktól. A Rejoy.hu kiküszöböli, hogy rejtett hibás, rossz műszaki állapotban lévő telefonok cseréljenek gazdát.

Az oldalon található telefonok többlépcsős hardver és szoftver ellenőrzésen esnek át mielőtt kikerülnek az oldalra. Az ellenőrzéseknek és javításoknak köszönhetően a telefonok 85-100%-os akkumulátor kapacitással és hibátlanul működő gombokkal, érintőképernyőkkel kerülnek új tulajdonosaikhoz. A felújított telefonok akár 40%-kal is olcsóbbak lehetnek, mint az új darabok.

Nem csalás, nem ámítás

A Rejoy.hu-n jó minőségű képek és részletes termékleírások segítenek kiválasztani a számunkra tetsző Apple iPhone készüléket, a cég pedig 30 napos visszaküldési garanciát is vállal, ha mégsem válna be a megvásárolt készülék.

Az oldal indulása óta már számos vásárlót mentett meg attól, hogy homályos üzletekbe bonyolódva, esetleg rejtett hibás, rossz műszaki állapotban lévő telefont vásároljon, ezért biztosak lehetünk abban, hogy azt kapjuk, amit kiválasztottunk.

Garanciás használt mobilok

A használt mobilok vásárlásánál sem kell lemondanunk a garanciáról, hiszen a Rejoy.hu 12 hónap garanciát vállal minden megvásárolt telefonra, a készülékeket pedig a megrendelés után díjmentesen, 1-3 munkanap alatt házhoz is szállítják.

Mivel az új készülékek árához képest jelentős kedvezménnyel árusítják a telefonokat, ezért kedvező áron juthatunk hozzá még a magasabb kategóriás készülékekhez is. Akkor sem kell elkeseredni, ha a kedvezményes ár is megterheli a pénztárcát, hiszen 12 havi részletfizetésre is van lehetőség.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei