Colmi P28 Plus: design-os, olcsó okosóra

2022.03.31
Címkék:

COLMI P28 Plus

,

Cafago


Most 8900 Ft-ért megkapható a hangszóróval, pulzus és vérnyomásmérővel is rendelkező okosóra

A COLMI P28 Plus a P sorozat legújabb, harmadik generációs okosórája, a P28 továbbfejlesztett verziója. A COLMI P28 Plus Smartwatch modern és elegáns dizájnnal rendelkezik, amely némileg hasonlít a többi Colmi P sorozatú órához. Négyzet alakúra tervezték, oldalain 2,5D-s ívelt képernyővel, és egy forgatható gombbal lapozáshoz,  nagyításhoz/kicsinyítéshez, vissza, be-ki kapcsoláshoz. Szintén lyukak vannak a bal oldalon, ami a beépített hangszóró és mikrofon.

Az óra oldalainak hossza 43,5 mm és 11 mm vastagságú, és 45 g a tömege. 4 színben kapható. Bár ez egy olcsó okosóra, ár-érték arányban figyelemre méltó.

A COLMI P28 Plus 1,69 hüvelykes IPS képernyőt kapott, a felbontása 240*280 pixel. A készülék IP67-nek megfelelően vízálló, ami azt jelenti, hogy kézmosás közben vagy esős napokon is hordhatja, bár az óra úszásra nem engedélyezett

A COLMI P28 Plus a beépített Realtek RTL8762CK chipet és a JieLi AC6963A másodlagos lapkakészletet alkalmazza, valamint 64 KB RAM és 64 MB ROM hajtja. A készülék LC11 pulzusmérővel és SC7A20 G-szenzorral rendelkezik.

Az óra Bluetooth 5.0 támogatja és kompatibilis az Android 5.0 és újabb, illetve az iOS 10.0 és újabb verziókkal, így a kapcsolat a Da Fit alkalmazáson keresztül történik, de nincs saját GPS-érzékelője, ami azt jelenti, hogy mindig okostelefonnal kell használnia a helyzet meghatározásához.

 Colmi P28 Plus: design-os, olcsó okosóra

Az okosóra 28 sportmóddal van felszerelve beleértve a futópadokat, a szabadtéri futást, a gyaloglást, a futballt, a tollaslabdát, a teniszezést, a kosárlabdát, a kerékpározást, a szabadtéri kerékpározást, az elliptikus gépet, a gyaloglást, a jógát, az erőnléti edzést, Trekking, ingyenes képzés és még sok más. A sportolási funkciókon kívül valós időben figyelheti pulzusszámát, és figyelheti az alvást, monitorozza a vérnyomást és méri valós időben a vér oxigénszintjét. Azonban annak ellenére, hogy LC11-es érzékelővel rendelkezik, amely pontosabb, mint más érzékelők, ez nem jelenti azt, hogy az okosóra által szolgáltatott mérések teljesen pontosak, mivel a legtöbbjük nagyrészt megbízhatatlan, mivel nem orvosi műszer.

 

A COLMI P28 Plus okosóra egyik fontos tulajdonsága, hogy mikrofonnal és hangszóróval van felszerelve, így nem csak a bejövő hívást jeleníti meg, hanem Bluetooth-on keresztül is tud hívásokat fogadni és tárcsázni közvetlenül az óráról HD hangszórókkal és mikrofonnal (a telefonnak természetesen a közelben kell maradnia).

Az eszköz egy tisztességes akkumulátort kapott 235 mAh kapacitással, s ez a gyártó szerint akár 7 nap normál használatot biztosít. Mágneses töltőkábellel kell tölteni, mely körülbelül két órát vesz igénybe.

Az óra most a cafagonál nagy leárazásban van, mindössze 24,17 euróért elvihető (kb 8900 Ft). Az már tartalmazza az ÁFA-t és a szállítást is.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei