Colmi P28 Plus: design-os, olcsó okosóra

2022.03.31
Címkék:

COLMI P28 Plus

,

Cafago


Most 8900 Ft-ért megkapható a hangszóróval, pulzus és vérnyomásmérővel is rendelkező okosóra

A COLMI P28 Plus a P sorozat legújabb, harmadik generációs okosórája, a P28 továbbfejlesztett verziója. A COLMI P28 Plus Smartwatch modern és elegáns dizájnnal rendelkezik, amely némileg hasonlít a többi Colmi P sorozatú órához. Négyzet alakúra tervezték, oldalain 2,5D-s ívelt képernyővel, és egy forgatható gombbal lapozáshoz,  nagyításhoz/kicsinyítéshez, vissza, be-ki kapcsoláshoz. Szintén lyukak vannak a bal oldalon, ami a beépített hangszóró és mikrofon.

Az óra oldalainak hossza 43,5 mm és 11 mm vastagságú, és 45 g a tömege. 4 színben kapható. Bár ez egy olcsó okosóra, ár-érték arányban figyelemre méltó.

A COLMI P28 Plus 1,69 hüvelykes IPS képernyőt kapott, a felbontása 240*280 pixel. A készülék IP67-nek megfelelően vízálló, ami azt jelenti, hogy kézmosás közben vagy esős napokon is hordhatja, bár az óra úszásra nem engedélyezett

A COLMI P28 Plus a beépített Realtek RTL8762CK chipet és a JieLi AC6963A másodlagos lapkakészletet alkalmazza, valamint 64 KB RAM és 64 MB ROM hajtja. A készülék LC11 pulzusmérővel és SC7A20 G-szenzorral rendelkezik.

Az óra Bluetooth 5.0 támogatja és kompatibilis az Android 5.0 és újabb, illetve az iOS 10.0 és újabb verziókkal, így a kapcsolat a Da Fit alkalmazáson keresztül történik, de nincs saját GPS-érzékelője, ami azt jelenti, hogy mindig okostelefonnal kell használnia a helyzet meghatározásához.

 Colmi P28 Plus: design-os, olcsó okosóra

Az okosóra 28 sportmóddal van felszerelve beleértve a futópadokat, a szabadtéri futást, a gyaloglást, a futballt, a tollaslabdát, a teniszezést, a kosárlabdát, a kerékpározást, a szabadtéri kerékpározást, az elliptikus gépet, a gyaloglást, a jógát, az erőnléti edzést, Trekking, ingyenes képzés és még sok más. A sportolási funkciókon kívül valós időben figyelheti pulzusszámát, és figyelheti az alvást, monitorozza a vérnyomást és méri valós időben a vér oxigénszintjét. Azonban annak ellenére, hogy LC11-es érzékelővel rendelkezik, amely pontosabb, mint más érzékelők, ez nem jelenti azt, hogy az okosóra által szolgáltatott mérések teljesen pontosak, mivel a legtöbbjük nagyrészt megbízhatatlan, mivel nem orvosi műszer.

 

A COLMI P28 Plus okosóra egyik fontos tulajdonsága, hogy mikrofonnal és hangszóróval van felszerelve, így nem csak a bejövő hívást jeleníti meg, hanem Bluetooth-on keresztül is tud hívásokat fogadni és tárcsázni közvetlenül az óráról HD hangszórókkal és mikrofonnal (a telefonnak természetesen a közelben kell maradnia).

Az eszköz egy tisztességes akkumulátort kapott 235 mAh kapacitással, s ez a gyártó szerint akár 7 nap normál használatot biztosít. Mágneses töltőkábellel kell tölteni, mely körülbelül két órát vesz igénybe.

Az óra most a cafagonál nagy leárazásban van, mindössze 24,17 euróért elvihető (kb 8900 Ft). Az már tartalmazza az ÁFA-t és a szállítást is.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei