Bőrmegújító kezelések a fiatalodás szolgálatában

2022.05.12
Címkék:

A kor előrehaladtával a bőrünk tagadhatatlanul változik és nem előnyére, ezzel sajnos szembe kell néznünk az évek múlásával.

Azonban le lehet lassítani ezt az öregedési folyamatot, és időnként még fiatalodni is tudunk.

 

Ezt köszönhetjük annak a lehetőségnek, hogy a technika utóbbi évtizedekben bekövetkezett fejlődése a lézertechnológiát is elérte. A fejlesztési vívmányok hatására immáron lehetőség van a bőr természetes szépségének visszaállítására, amely szinte minden nő vágya.

 

Twinlight 3D ránceltávolító, bőrmegújító kezelés

 

A bőrmegújító, fiatalító kezelések egyik fajtája a Twinlight 3D ránceltávolító kezelés. Korábban a lézeres kezelések nagyobb területekre koncentráltak, így a kezelés időtartama elhúzódott 2-3 hétig is. A Twinlight 3D program azonban az arcbőrnek csak kisebb részeire koncentrál, ezáltal képes fókuszáltan a ráncokat kezelni és az egészséges bőrrészhez nem nyúl, a kezelés időtartama így lerövidül 3-7 napra.

 

A Twinlight 3D egy olyan szakaszos eljárás, mely azt célozza, hogy a 4 lépés után a bőr sokkal simább, egyenletesebb és egészségesebb kinézetű legyen. A lézer hatására megindul a bőrben egy önregeneráló folyamat, a bőr elkezdi építeni magát, és ez a folyamat akár 6 hónapig is eltarthat. A 4 lépéses kezelés hatására bőrünk akár 5-8 évet is fiatalodhat.

 

A kezelés nem igényel semmilyen előzetes előkészítést, és teljes mértékben fájdalommentes, még érzéstelenítésre sincs szükség.

Bőrmegújító kezelések a fiatalodás szolgálatában

 

További fiatalító kezeléscsomagok

 

A hévízi Hotel Európa Fit****superior bőrgyógyászati lézerkezelései számos programcsomagot foglalnak magukba. Az előbbiekben említett eljárás az arcmegújító csomagok része, amely kiegészíthető a Fotona 4D Face Lifting technológiával. Ez az arc külső felületét és a szájüregi részét kezeli. Együttesen ez a két eljárás nagyban hozzájárul a korosodás ütemének csökkentéséhez.

 

Az Age Prevent arckezelés évente csak egy alkalommal javasolt. Célja a bőr kollagénállományának megőrzése és feszesebbé tétele. Bármilyen bőrtípus és bőrtónus esetén elérhető ez a programcsomag.

 

Külön speciálisan csak a szemkörnyék javítását célzó kezelés is létezik az Európafitben. Ebben az esetben kizárólag a szemkörnyék feszességét hozza helyre a Fotona lézerberendezés. Az arcra fókuszáló kezeléseken túl válogathatunk a testesztétikai kezelések közül is.

 

Szórakozás és egészségmegőrzés egyben

 

A hévízi Európafitben nemcsak a lézerkezelésekkel formálhatjuk testünket-lelkünket. A számtalan wellness és fürdőzési lehetőségek teljes lelki átalakulást fognak jelenteni, hiszen kiválaszthatjuk a számukra leginkább megfelelő kikapcsolódási módokat, kényeztető szolgáltatásokat.

 

A szállodában mód van rá, hogy akár kedvesünkkel, akár családunkkal pihenjünk, élvezzük a vidéki nyugalom pillanatait, éttermükben pedig a helyi, valamint a nemzetközi gasztronómia páratlan fogásait. További információkért érdemes ellátogatni az Európafit honlapjára.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei