BMAX MaxPad i11 Plus: az új standard a tablet technológiában

2024.05.02| (x)

Fedezd fel a BMAX MaxPad i11 Plus-t - amely az Android 13 operációs rendszer és az erős teljesítmény révén, hogy lenyűgöző látványt és zökkenőmentes kapcsolatot nyújt!

A mai rohanó digitális korban a technológiai rajongók folyamatosan keresik a legújabb innovációkat, hogy fejlesszék digitális élményeiket. Bemutatkozik a BMAX MaxPad i11 Plus, egy forradalmi tablet, amelyet a teljesítmény és a funkcionalitás határainak feszegetésére terveztek. Az impresszív jellemzők között szerepel a Widevine L1 támogatás, az Android 13 operációs rendszer, erős hardverspecifikációk és fejlett csatlakozási lehetőségek, amelyek révén a MaxPad i11 Plus új mércét állít fel a tabletek világában.

BMAX MaxPad i11 Plus: az új standard a tablet technológiában

Widevine L1 támogatás: fokozott multimédia émény

A BMAX MaxPad i11 Plus egyik kiemelkedő jellemzője a Widevine L1 támogatás, egy olyan digitális jogkezelési technológia, amely biztosítja a nagy felbontású tartalmak biztonságos streamingjét. A Widevine L1 tanúsítványának köszönhetően a felhasználók élvezhetik kedvenc filmjeiket, TV-műsoraikat és videóikat lenyűgöző tisztaságban és részletességben, kibontakoztatva ezzel egy valóban magával ragadó multimédia élményt.

Android 13 operációs rendszer: a felhasználói élmény újradefiniálása

Az Android 13 operációs rendszerrel hajtva, a MaxPad i11 Plus eg intuitív felületet kínál, amely fokozza a produktivitást. Az Android 13 úgy optimalizál, hogy csökkenti az alkalmazásokhoz szükséges tárhelyet, így javítva az eszköz teljesítményét és reakcióképességét. Legyen szó böngészésről, játékokról vagy alkalmazások közötti multitaskingról, a MaxPad i11 Pl hatékony felhasználói élményt nyújt.

BMAX MaxPad i11 Plus: az új standard a tablet technológiában

Erős teljesítmény: kiválóságra mérve

A stílusos külső mögött a BMAX MaxPad i11 Plus erős teljesítményt kínál a UNISOC T606 Octa Core processzornak köszönhetően. Két nagy ARM Cortex A75 maggal, amelyek akár 1,6 GHz-en ketyegnek, és hat energiahatékony ARM Cortex A55 maggal rendelkező chipset tartalmaz, ez a teljesítménybombázó biztosítja a legmagasabb sebességet a legigényesebb feladatokhoz is. Az ARM Mali G57 MP1 GPU-val és egy hárommagos ISP-vel párosítva a MaxPad i11 Plus áttekinthető grafikus megjelenítést és kristálytiszta képfeldolgozást nyújt, így ideális választás játékhoz, multimédiás szerkesztéshez és még sok más tevékenységhez.

Merülj el a lenyűgöző részletekben

A 10,4 hüvelykes In-Cell IPS kijelzőnek köszönhetően a MaxPad i11 Plus lélegzetelállító látványt nyújt élénk színekkel és éles kontrasztokkal. Legyen szó filmek nézéséről, játékokról vagy fotók böngészéséről, minden részlet életre kel a lenyűgöző kijelzőn, amely valóban magával ragadó nézési élményt kínál.

Kiterjedt tárolás: hely midenre, amit szeretsz

A 8 GB RAM-mal és a 256 GB belső tárolóval (bővíthető akár 8 GB-ig bővített RAM-mal) a MaxPad i11 Plus bőséges helyet kínál kedvenc alkalmazásaidhoz, játékaidhoz, fényképeidhez, videóidhoz és még sok más tartalomhoz. Búcsúzz el a tárolási korlátoktól és üdvözöld a végtelen szórakozási lehetőségeket, amint felfedezed a tartalom világát az ujjaid alatt!

BMAX MaxPad i11 Plus: az új standard a tablet technológiában

Fejlett kapcsolódási lehetőségek: gyorsabb sebességek, jobb lefedettség

A MaxPad i11 Plus kettős sávos 2,4 GHz / 5,0 GHz WiFi kapcsolattal rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy válasszanak a gyorsabb kapcsolódási sebességek között. Legyen szó HD tartalmak

streameléséről, nagy fájlok letöltéséről vagy internetes böngészésről, a felhasználók élvezhetik a zökkenőmentes kapcsolódást és a folyamatos teljesítményt, bárhová is mennek.

Eszköz, ami újradefiniálja a tablet nyújtotta élményt

A BMAX MaxPad i11 Plus a tablet technológia csúcsát képviseli, az összetett jellemzők, a hatékony teljesítmény és a stílusos design kombinációjával, hogy egy páratlan felhasználói élményt nyújtson. A Widevine L1 támogatás, az Android 13 operációs rendszer, az erős hardverspecifikációk és a fejlett csatlakozási lehetőségek révén a MaxPad i11 Plus új mércét állít fel a digitális korban. Legyen szó technológiai rajongóról vagy produktivitásra törekvő profiról, a MaxPad i11 Plus biztosan felülmúlja az elvárásaidat és új magasságokba emeli a digitális életedet.

BMAX MaxPad i11 Plus: az új standard a tablet technológiában

Vásárold meg még ma:

BMAX MaxPad I10 Pro €94.99

BMAX I11 Plus €109.99

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei