Bemutatkozott az olcsó Poco M4

2022.08.16| Android Authority
Címkék:

Poco M4


A Poco M4 szinte mindent tud, amire szükség lehet egy igazán olcsó okostelefonban, van 5G és nagy frissítési gyakoriságú panel is.

A Poco számára nem ismeretlen a jó ár-érték arányú okostelefonok kínálata, mivel az olyan középkategóriás eszközök, mint a Poco F4 és a Poco X3 Pro, az elmúlt egy-két évben komoly teljesítményt nyújtottak. A cég most kibővítette igazán alacsony kategóriás Poco M szériáját újabb taggal, az M4-gyel.

A Poco M4 a Xiaomihoz köthető márka legújabb M-sorozatú telefonja, és az első, ami feltűnik rajta, az a meglehetősen érdekes hátsó kialakítás. Kék, sárga vagy fekete színben matt a polikarbonát hátlap, valamint látható rajta egy fekete polikarbonát kameraablak, amely a bal és jobb széleken átnyúlik. Lapos panel áll rendelkezésre elöl, vízcsepp bevágással.

Bemutatkozott az olcsó Poco M4

A burkolat alatt a Mediatek Dimensity 700 5G processzort találjuk, amely az egyik alacsonyabb szintű 5G-s SoC a piacon. Az egyéb specifikációk közé tartozik a 4 vagy 6 GB RAM, 64 vagy 128 GB bővíthető tárhely, 5000 mAh-s akkumulátor és 18 W-os vezetékes töltés a mellékelt 22,5 W-os töltőn keresztül.

A telefon 2022-ben elég alap, ami a kamera képességeit illeti, a hátlapon egy 13 MP+2 MP (fő és mélység) egység dolgozik, az előlapon egy 5 MP-es szelfi optika a bevágásban. Furcsa módon az indiai források 50 MP + 2 MP-es hátsó kamera beállítást mutatnak, ami regionális különbségekre utal.

Bemutatkozott az olcsó Poco M4

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A további tudnivalók közé tartozik a 6,58 hüvelykes 90 Hz-es LCD panel (FHD+ felbontás, Gorilla Glass védelem), az 5G+5G dual-SIM támogatás, a Bluetooth 5.1, az oldalsó ujjlenyomat-olvasó, a kamera alapú arcfeloldás, az Android 12 alapú MIUI 13 és a Wi-Fi 5.

A Poco az árakat még nem árulta el, de az indiai Flipkart a kisebb modellt 138 dollárnak megfelelő összegért árulja akciósan, később 200 dollár lesz az ára.

Bemutatkozott az olcsó Poco M4

A Poco M3 akkoriban jó üzlet volt a hatalmas, 6000 mAh-s akkumulátorának, a kiváló összerakási minőségnek és a csúcsminőségű sztereó hangszóróknak köszönhetően. A Poco egyértelműen feláldozta az akkumulátorkapacitást az 5G SoC és a Poco M4 magas frissítési gyakorisága javára, tehát ez nem egészen egyértelmű frissítés. De akkor is érdemes figyelni erre a készülékre, ha olcsó telefonra van szüksége.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei