A KOSPET bemutatta az első Ultra sorozatú okosórát GPS-szel, amely megfelel 15 U.S.MIL-STD-810H tanúsítványnak

2024.03.28| (x)

Egy komplett termékcsaládot leplezett le a Kospet, amely a Tank T3, a Tank T3 Ultra, a Tank M3 és a Tank M3 Ultra modellekből áll, ezúttal a két Ultra modellhez kaptunk kuponkódokat.

A Kospet Tank széria okosórái mind ütés- és vízálló darabok, így kiváló szolgálatot tesznek munka vagy kirándulás, sportolás közben is. A Tank M3 Ultra és a Tank T3 Ultra egyaránt megfelel a MIL-STD-810H szabványnak, 5ATM vízállósággal és IP69K besorolással is rendelkeznek, így nemcsak az extrém igénybevételt élik túl, de búvárkodni is lehet velük. 

A KOSPET bemutatta az első Ultra sorozatú okosórát GPS-szel, amely megfelel 15 U.S.MIL-STD-810H tanúsítványnak

A Tank T3 Ultra kerek, 1.43 colos, 466×466 pixel felbontású AMOLED kijelzőt Gorilla Glass 3 üveg védi a karcolásoktól, a fényereje 1000 nit, ami annyit tesz, hogy napsütésben is leolvasható lesz a megjelenítő tartalma, nem kell árnyékot vadászni. Plusz extra a több mint 500 letölthető óralap. A Tank M3 Ultra téglalap alakú megjelenítője 1.96 col képátlójú, szintén AMOLED panel, Gorilla Glass 3 üvegvédelemmel. 

Az okosórák Bluetooth segítségével kapcsolódnak telefonra, így nem csak zenét lehet lejátszani rajtuk, de Bluetooth hívás is lebonyolítható rajtuk, tehát ha a telefon hatótávolságon belül van, az órán is beszélhetünk vagy küldhetünk üzenetet. 

Ami az alap fitnesz funkciók (alvásfigyelés, lépés- és kalóriaszámlálás, stb.) melletti pluszt illeti, VP60 érzékelővel ellátottak, így az eddigieknél pontosabb pulzus- és véroxigénszint mérés is jelen van. Edzéshez 170 sport mód áll rendelkezésre, ebből 6-ot automatikusan fel is tudnak ismerni. Ezek mellett iránytűvel és magasságméréssel is felvértezte őket a gyártó. 

A legfontosabb pedig, hogy a Tank T3 Ultra és a Tank M3 Ultra is egyaránt beépített GPS-szel rendelkezik, így akár telefon nélkül is el lehet menni egy hosszabb bringázásra vagy futásra, nem kell mobillal bajlódni közben. 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A KOSPET bemutatta az első Ultra sorozatú okosórát GPS-szel, amely megfelel 15 U.S.MIL-STD-810H tanúsítványnak

Ami az üzemidőt illeti, a Tank T3 Ultrában egy 470 mAh-s akkumulátor dolgozik, ez Always-on Display használata nélkül 10-15 nap készenlétet biztosít, vele pedig 2-3 napra képes. A Tank M3 Ultra 480 mAh-s akkumulátorral felszerelt, ugyanazt tudja, mint a T3 Ultra. 

  • A Kospet akciójában a Tank T3 Ultra a KOLNPUT kuponkóddal 26% kedvezménnyel vásárolható meg április 28-ig 119.99 dolláros áron. 
  • A Tank M3 Ultra a KOLNPUT kuponkóddal szintén 26%-kal olcsóbban szerezhető be április 28-ig, így 119.99 dollárt kell érte fizetni.

Mindkét készülékre vonatkozik a Kospet által biztosított 7 napos elégedettségi garancia, a 30 napos visszaküldési lehetőség, valamint 2 év garancia és ingyen szállítás.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei