Bemutatkozik az LG Viewty Snap

2010.08.19
Címkék:

Három elõd – a Viewty , Viewty Smart és a Viewty Smile - után piacra kerül az LG Viewty Snap. 

Három elõd – a Viewty (KU990), Viewty Smart (GC900) és a Viewty Smile (GT400) - után piacra kerül az LG legújabb Viewty mobilja a Snap. A GM360 továbbfejlesztett fotózási funkciókkal örökíti meg az élet számunkra fontos pillanatait. A telefon 2010 szeptemberétõl kapható hazánkban.

Az LG Viewty Snap elõdei fejlett kamerafunkciót egyesíti: az 5 megapixeles digitális zoom-mal felszerelt kamera érintésvezérelt funkcióival gyorsan és egyszerûen fotózhatunk és készíthetünk videókat, amelyeket azonnal meg is oszthatunk közösségi oldalainkon. A 3 inches érintõkijelzõs készülék kialakítását szintén a kamera optimális kihasználása ihlette, hiszen képeinket a 16 millió színû kijelzõ jeleníti meg, akár idõrendben is a Galériában található dátum szerinti rendezésnek köszönhetõen. A 12mm keskeny készülékben Java alapú Facebook, Twitter és MySpace alkalmazás található, valamint a készülék hozzáférést biztosít a Picasa és FlickR webalbumokhoz. Már ebben a készülékben is megtalálható a push email, így az LG Viewty Snap GM360 is folyamatosan jelentést ad a szinkronizált postaládák – mint például a Gmail, Yahoo, vagy Hotmail - küldeményeirõl.

Bemutatkozik az LG Viewty Snap

Az LG Viewty Snap különlegessége, hogy a három kezdõképernyõje közül az egyik a LiveSquare™ képernyõ, ahol azokat a „nethaverokat” - és természetesen telefonszámukat, a hozzájuk tartozó eseményeket, a tõlük érkezõ bejövõ- és nem fogadott hívásokat, SMS-eket és friss Facebook bejegyzéseket - követjük nyomon, akikkel a legtöbbet tartjuk a kapcsolatot. Így a digitális közösségi létet a mindennapok részévé tehetjük. A másik két kezdõképernyõ a gyorstárcsázáshoz és a testreszabható widget alkalmazásokhoz nyújt elérést.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Viewty Snap igazodik a színes egyéniségekhez, így 3 féle - fekete, ezüst és gyöngyház-fehér – színben lesz elérhetõ Magyarországon, 2010 szeptemberétõl.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei