Bemutatkozik a Microsoft Communicator Mobile for Nokia

2010.05.05
Címkék:

A Microsoft és a Nokia együttmûködésének elsõ terméke a mobil csoportmunkát egyszerûsíti. 

A Microsoft és a Nokia bemutatta együttmûködésének elsõ termékét, a mobil munkavégzés hatékonyságának fejlesztésére irányuló Microsoft Communicator Mobile nevû alkalmazást, amely a Nokia készülékekre lesz elérhetõ. Ez az új, egyesített kommunikációs kliens közvetlenül a vállalatok kommunikációs rendszereihez csatlakozik, hogy megkönnyítse a mobilon történõ csoportmunkát.

Számos Symbian-alapú Nokia Eseries okostelefon tulajdonosa már ma letöltheti az angol változatot a Nokia Ovi Áruházából, amely a legegyszerûbb módja annak, hogy tartalomhoz jussunk Nokia készülékünkhöz.

Bemutatkozik a Microsoft Communicator Mobile for Nokia

 

 

A Microsoft Communicator Mobile segítségével a felhasználók látják kollégáik elérhetõségét, és egy kattintással kapcsolatba léphetnek velük a számukra legegyszerûbb módon – az azonnali üzenetküldéstõl az e-mailen és az sms-en keresztül a telefonhívásig.

A kollégák neve és állapota közvetlenül a készülék névjegyzék alkalmazásába van beágyazva, így a felhasználóknak lehetõségük van arra, hogy frissítsék saját elérhetõségi állapotukat, azonnali üzenetküldést kezdeményezzenek, azokba bekapcsolódjanak, és közvetlenül a névjegyzéken keresztül indítsanak hívásokat.

Bemutatkozik a Microsoft Communicator Mobile for Nokia

„Ez az alkalmazás valóban egy sokkal hatékonyabb módját kínálja a másokkal való közös munkának, hiszen látjuk azt, hogy valaki éppen elérhetõ, valamint azt, hogy mi a legmegfelelõbb módja annak, hogy beszélgetést kezdeményezzünk vele – mondta Dankovics Tamás, a Nokia magyarországi üzletfejlesztési igazgatója. – Emellett az alkalmazás az összes vállalati igényt is kielégíti: költséghatékony a megvalósítása, biztonságos, ismerõs és megbízható.”

Bemutatkozik a Microsoft Communicator Mobile for Nokia

A mai bemutató az elsõ kézzelfogható terméke annak a tavaly augusztusban bejelentett szövetségnek, amilyenhez hasonlóban korábban még egyik cég sem vett részt – akár az együttmûködés területét, akár a módját tekintjük. A két vállalat azóta közösen dolgozik új megoldások tervezésén és fejlesztésén, valamint a meglévõ közös marketing törekvéseik mellett továbbiak elindításán.

Bemutatkozik a Microsoft Communicator Mobile for Nokia

Az új alkalmazás, amely elõször a Nokia E72 és a Nokia E52 készülékekhez lesz elérhetõ, a Nokia azon munkájának része, amelyet az e-mail és más személyes információk optimalizálásáért végez a Microsoft Exchange ActiveSync-segítségével. A vállalatok tervei szerint a jövõben a Communicator Mobile for Nokia elõretelepítve érkezik bizonyos Nokia okostelefonokon, valamint további készülékekhez is elérhetõ lesz – például a nemrégiben bemutatott Nokia E5-höz.Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

A One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

2024.01.31
| Android Police
A Samsungnak fel kell hagynia azzal, hogy az embereknek okot adjon a One UI gyűlölésére.
Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

2024.01.26
| Phone Arena
Minden technológiai gyártó folyamatosan próbálja megelőzni a következő nagy dolog piacra dobását, mindennek azért, hogy elsőként vezethesse be az új funkciókat.
Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

2024.02.06
| Android Headlines
A kevésbé szerencsés Samsung Galaxy S24 Ultra felhasználói zöld csíkos képernyővel kapcsolatos problémát tapasztalhatnak.
Túléli a Samsung Galaxy S24 Ultra a leejtési és karcolási teszteket?

Túléli a Samsung Galaxy S24 Ultra a leejtési és karcolási teszteket?

2024.01.25
| SamMobile
A Samsung Galaxy S24 Ultra a legújabb telefon, amelyen átesett a PBKreviews leejtési és karcolási tesztjein.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei