Bemutatkozik a Microsoft Communicator Mobile for Nokia

2010.05.05
Címkék:

A Microsoft és a Nokia együttmûködésének elsõ terméke a mobil csoportmunkát egyszerûsíti. 

A Microsoft és a Nokia bemutatta együttmûködésének elsõ termékét, a mobil munkavégzés hatékonyságának fejlesztésére irányuló Microsoft Communicator Mobile nevû alkalmazást, amely a Nokia készülékekre lesz elérhetõ. Ez az új, egyesített kommunikációs kliens közvetlenül a vállalatok kommunikációs rendszereihez csatlakozik, hogy megkönnyítse a mobilon történõ csoportmunkát.

Számos Symbian-alapú Nokia Eseries okostelefon tulajdonosa már ma letöltheti az angol változatot a Nokia Ovi Áruházából, amely a legegyszerûbb módja annak, hogy tartalomhoz jussunk Nokia készülékünkhöz.

Bemutatkozik a Microsoft Communicator Mobile for Nokia

 

 

A Microsoft Communicator Mobile segítségével a felhasználók látják kollégáik elérhetõségét, és egy kattintással kapcsolatba léphetnek velük a számukra legegyszerûbb módon – az azonnali üzenetküldéstõl az e-mailen és az sms-en keresztül a telefonhívásig.

A kollégák neve és állapota közvetlenül a készülék névjegyzék alkalmazásába van beágyazva, így a felhasználóknak lehetõségük van arra, hogy frissítsék saját elérhetõségi állapotukat, azonnali üzenetküldést kezdeményezzenek, azokba bekapcsolódjanak, és közvetlenül a névjegyzéken keresztül indítsanak hívásokat.

Bemutatkozik a Microsoft Communicator Mobile for Nokia

„Ez az alkalmazás valóban egy sokkal hatékonyabb módját kínálja a másokkal való közös munkának, hiszen látjuk azt, hogy valaki éppen elérhetõ, valamint azt, hogy mi a legmegfelelõbb módja annak, hogy beszélgetést kezdeményezzünk vele – mondta Dankovics Tamás, a Nokia magyarországi üzletfejlesztési igazgatója. – Emellett az alkalmazás az összes vállalati igényt is kielégíti: költséghatékony a megvalósítása, biztonságos, ismerõs és megbízható.”

Bemutatkozik a Microsoft Communicator Mobile for Nokia

A mai bemutató az elsõ kézzelfogható terméke annak a tavaly augusztusban bejelentett szövetségnek, amilyenhez hasonlóban korábban még egyik cég sem vett részt – akár az együttmûködés területét, akár a módját tekintjük. A két vállalat azóta közösen dolgozik új megoldások tervezésén és fejlesztésén, valamint a meglévõ közös marketing törekvéseik mellett továbbiak elindításán.

Bemutatkozik a Microsoft Communicator Mobile for Nokia

Az új alkalmazás, amely elõször a Nokia E72 és a Nokia E52 készülékekhez lesz elérhetõ, a Nokia azon munkájának része, amelyet az e-mail és más személyes információk optimalizálásáért végez a Microsoft Exchange ActiveSync-segítségével. A vállalatok tervei szerint a jövõben a Communicator Mobile for Nokia elõretelepítve érkezik bizonyos Nokia okostelefonokon, valamint további készülékekhez is elérhetõ lesz – például a nemrégiben bemutatott Nokia E5-höz.Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

A Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

2022.06.01
| TomTop
A Mi Band 7 nagyobb kijelzővel, új funkciókkal és ugyanolyan olcsó árcédulával érkezik!
Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

2022.06.13
| PhoneArena
Az Apple Watch Series 7 és az SE voltak a világ legkelendőbb okosórái az első negyedévben!
Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

2022.06.09
A legújabb szoftverfrissítés a Galaxy S22 sorozat kameraszoftverét is érinti
A Blackview BL8800: világ első 5G-s hő- és éjjellátó strapafonja

A Blackview BL8800: világ első 5G-s hő- és éjjellátó strapafonja

2022.05.09
| (x)
A Blackview BL8800 sorozat (BL8800/BL8800 Pro) világpremierje május 23-án lesz! Addig is megosztunk pár érdekességet a strapafonról.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei