Beég a Note20 Ultra kijelzője a gyári tokkal

2020.10.12| Android Police

Ciki, de nem sikerült túl jóra az S-View Flip Cover tok a Samsung Galaxy Note20 Ultra okostelefonhoz.

A Samsung nyár elején jelentette be a Note20 szériát, vele együtt az S-View tokot is, amely egyébként nagyok sok éve kíséri a Note és a Galaxy S családot. A Note20 Ultra minden szempontból remek telefon, de nem minden tekintetben hibamentes. Az S-View tok egyik jó tulajdonsága, hogy a flip kinyitása nélkül több funkcióhoz hozzáférhetünk vele. Ez jól hangzik, de jelen esetben több kárt okoz, mint hasznot, ugyanis beég vele a megjelenítő azon a részen, amelyet az átlátszó ablak használ.

Beég a Note20 Ultra kijelzője a gyári tokkal

Az érintett egységek jól látható elszíneződést mutatnak a telefon jobb oldalán, főleg sötét háttéren látványos, alacsony fényerőnél. Egyelőre nem világos, hogy pontosan mi okozza a beégést, hiszen OLED kijelzőt használ a Samsung régóta és az S-View ilyen megoldása sem a Note20 Ultrával mutatkozott be.

Igaz, az OLED panelek lehetnek érzékenyek a közvetlen napfény által okozott UV sugárzásra és az S-View tok nem védi úgy a teljes kijelzőt, mint egy hagyományos, flipes kialakítású tok. Persze az is lehet, hogy a Note20 Ultra hibája, hogy nem képes hosszú ideig kikapcsolni az átlátszó részt aktuálisan inaktív felületét. Még érdekesebb, hogy más tokra való váltás megoldja a problémát és a beégésnek tűnő hiba eltűnik.

Beég a Note20 Ultra kijelzője a gyári tokkal

Bármi is legyen a kiváltó ok, biztos, hogy ez nem az a viselkedésmód, amelyet a felhasználók elvárnak egy olyan drága (és új) eszközön, mint a Note20 Ultra.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei