Az Oppo új, visszahúzható kamerája egy flash a múltból

2021.12.08| Androidpolice
Címkék:

Oppo

,

kamera


Amikor a fényképezési technológia miniatürizálásáról van szó akkor az Oppo elmegy a határokig

Amikor a fényképezési technológia miniatürizálásáról van szó akkor az Oppo elmegy a határokig. Ennek keretében a jövő héten egy visszahúzható kamerával rendelkező okostelefont mutat be.

 Az Oppo új, visszahúzható kamerája egy flash a múltból

A Twitteren közzétett videoklipben a kamera látható, ahogy száraz és nedves körülmények között mozog ki és be a házába. A közeli felvételeken azt látjuk, hogy a kamera érzékelőjének mérete 1/1,56", a rekesznyílása f/2,4, és a teljes képkockával egyenértékű gyújtótávolság 50 mm. Az egyik kamera háza körülbelül akkora, hogy eltudná takarni a fenti két másik kamerát. Fontos megjegyezni azt is, hogy a kameramechanizmus behúzott állapotban is látható marad, ahogy látunk egy felvételt is, amelyen a telefon bizonyos magasságból leesik, ami arra utal, hogy ellenáll a durva körülményeknek.

 

 

Úgy tűnik, hogy az Oppo a korábbi kutatások és fejlesztések egy részét az okostelefonok kameráinak fizikai zoom-mechanizmusainak kidolgozására irányítja. Ha helyes a sejtés, akkor várhatóan a „vezérelt tengelyű motor” és a „prizmás OIS” lesznek a nap hívószavai. Azt azonban nem tudjuk, hogy a fényképezőgépet mind elnyújtott, mind visszahúzott állapotban lehet-e használni, és ha igen, akkor melyik állapotra vonatkozik az 50 mm-es megjelölés.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei