Az iPhone 16 széria ezzel a 16 új funkcióval érkezhet

2023.11.16| MacRumors
Címkék:

iPhone 16


Még legalább 10 hónap van hátra az iPhone 16-os sorozatig, és mégis 16 pletyka kering már a készülékekről.

Az alábbiakban összefoglaltuk az összes új funkciót és változtatást, amelyekkel eddig a MacRumorsnál foglalkoztunk. 2023 novemberétől a következő kulcsfontosságú változásokat pletykálták az iPhone 16 termékcsaláddal kapcsolatban:

  •   Nagyobb kijelzők: Az ‌iPhone 16‌ Pro és Pro Max várhatóan nagyobb, 6,3 hüvelykes, illetve 6,9 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. Az iPhone 16 Pro kijelzője 6,27 hüvelykes (6,3-ra kerekítve), míg az iPhone 16 Pro Max 6,85 hüvelykes (6,9-re kerekítve) kijelzőt kap.
  •   Kamera elrendezés: A pletykák szerint a szabványos iPhone 16 modellek függőleges kamera elrendezése hasonló az iPhone 12 és iPhone 12 mini esetében használt elrendezéshez. Az Apple átlós elrendezést használt az iPhone 13-hoz és az iPhone 14-hez, és nem teljesen világos, hogy az Apple miért tér vissza, de az egyik elmélet szerint ez lehetővé teszi az eszközök térbeli videó rögzítését az Apple Vision Pro számára.
  •   Rögzítés gomb: A pletykák szerint az összes iPhone 16 modellhez új fizikai "Capture Button" kerül. Hogy mi a célja, az egyelőre rejtély.
  •   48 megapixeles ultraszéles objektív: Az ‌iPhone 16‌ Pro modellek várhatóan továbbfejlesztett, 48 megapixeles ultraszéles kameralencsével fognak rendelkezni a nagyobb felbontású, részletgazdagabb fotók készítéséhez 0,5×-es módban.

Az iPhone 16 széria ezzel a 16 új funkcióval érkezhet

  •   Szuper teleobjektív kamera: Az iPhone 16 Pro Max lehet az első, amely szupertelefotó periszkóp kamerával rendelkezik a drámai módon megnövelt optikai zoom érdekében, lehetővé téve az Apple számára, hogy a következő évben megőrizze a különbséget a két "Pro" eszköz között.
  •   Wi-Fi 7 támogatás: A Pro modellek várhatóan Wi-Fi 7-et kapnak a Pro modellekben, lehetővé téve az adatátvitelt egyidejűleg a 2,4 GHz-es, 5 GHz-es és 6 GHz-es sávokon, ami gyorsabb Wi-Fi sebességet, alacsonyabb késleltetést és még sok mást eredményez.
  •   A18 Pro chip: Az Apple következő generációs A18 Pro chipjét várhatóan a TSMC második generációs 3 nm-es eljárásával, az N3E néven ismerjük meg majd.
  •   5G Advanced: A Pro modelleket felszerelhetik a Qualcomm Snapdragon X75 modemével a gyorsabb és energiahatékonyabb 5G csatlakozás érdekében az „5G Advanced” funkciót támogató hálózatokon keresztül.
  •   5-szörös optikai zoom: Mindkét ‌iPhone 16‌ Pro modell várhatóan 5-szörös optikai zoommal rendelkezik, amely jelenleg kizárólag az iPhone 15 Pro Max készülékhez tartozik.
  •   Solid state gombok: Az Apple végre bevezetheti a solid state hangerő-, bekapcsoló- és némítógombokat a Pro modellekbe. Az Apple eredetileg le akarta cserélni az iPhone 15 Pro modellek fizikai gombjait, de "megoldatlan műszaki problémák" miatt halasztják a következő generációhoz.
  •   Mikrolencse technológia: Az iPhone 16 OLED kijelzőpanelek fényesebb mikrolencsés technológiát és energiahatékonyabb anyagkészletet használhatnak.
  •   Művelet gomb: Az ‌iPhone 15 Pro‌ modellek tartalmaznak egy Action Buttont, és 2024-ben az Action Button a szabványos iPhone 16 modellekre is kiterjeszthető.
  •   A17 chipek: Az iPhone 16 és iPhone 16 Plus várhatóan A17 chipet használ, de a pletykák szerint ez nem ugyanaz az A17 Pro chip lesz, mint ami az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max modellekben található.
  •   AI-képességek: Az iOS 18-ban várhatóan új Siri-funkciók kerülnek bevezetésre, de az eszközön található mesterséges intelligencia-szolgáltatások továbbra is kizárólagosak maradhatnak az iPhone 16 modelleknél.
  •   Halmozott akkumulátor technológia: A pletykák azt sugallják, hogy az iPhone 16 Pro modellek egymásra helyezett akkumulátor technológiát fognak használni, ami nagyobb kapacitást és hosszabb üzemidőt eredményezhet.
  •   Ultra modell: Az Apple bemutathat egy csúcskategóriás iPhone 16 "Ultra"-t, amelyet az iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max mellett értékesítenek. A készülék további kamerafejlesztéseket, nagyobb kijelzőt és talán még port nélküli kialakítást is tartalmazhat.

Az Apple várhatóan 2024-ben, a szokásos szeptemberi időkeret körül jelenti be az iPhone 16-os modelleket.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei