Az iPhone 16 széria ezzel a 16 új funkcióval érkezhet

2023.11.16| MacRumors
Címkék:

iPhone 16


Még legalább 10 hónap van hátra az iPhone 16-os sorozatig, és mégis 16 pletyka kering már a készülékekről.

Az alábbiakban összefoglaltuk az összes új funkciót és változtatást, amelyekkel eddig a MacRumorsnál foglalkoztunk. 2023 novemberétől a következő kulcsfontosságú változásokat pletykálták az iPhone 16 termékcsaláddal kapcsolatban:

  •   Nagyobb kijelzők: Az ‌iPhone 16‌ Pro és Pro Max várhatóan nagyobb, 6,3 hüvelykes, illetve 6,9 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. Az iPhone 16 Pro kijelzője 6,27 hüvelykes (6,3-ra kerekítve), míg az iPhone 16 Pro Max 6,85 hüvelykes (6,9-re kerekítve) kijelzőt kap.
  •   Kamera elrendezés: A pletykák szerint a szabványos iPhone 16 modellek függőleges kamera elrendezése hasonló az iPhone 12 és iPhone 12 mini esetében használt elrendezéshez. Az Apple átlós elrendezést használt az iPhone 13-hoz és az iPhone 14-hez, és nem teljesen világos, hogy az Apple miért tér vissza, de az egyik elmélet szerint ez lehetővé teszi az eszközök térbeli videó rögzítését az Apple Vision Pro számára.
  •   Rögzítés gomb: A pletykák szerint az összes iPhone 16 modellhez új fizikai "Capture Button" kerül. Hogy mi a célja, az egyelőre rejtély.
  •   48 megapixeles ultraszéles objektív: Az ‌iPhone 16‌ Pro modellek várhatóan továbbfejlesztett, 48 megapixeles ultraszéles kameralencsével fognak rendelkezni a nagyobb felbontású, részletgazdagabb fotók készítéséhez 0,5×-es módban.

Az iPhone 16 széria ezzel a 16 új funkcióval érkezhet

  •   Szuper teleobjektív kamera: Az iPhone 16 Pro Max lehet az első, amely szupertelefotó periszkóp kamerával rendelkezik a drámai módon megnövelt optikai zoom érdekében, lehetővé téve az Apple számára, hogy a következő évben megőrizze a különbséget a két "Pro" eszköz között.
  •   Wi-Fi 7 támogatás: A Pro modellek várhatóan Wi-Fi 7-et kapnak a Pro modellekben, lehetővé téve az adatátvitelt egyidejűleg a 2,4 GHz-es, 5 GHz-es és 6 GHz-es sávokon, ami gyorsabb Wi-Fi sebességet, alacsonyabb késleltetést és még sok mást eredményez.
  •   A18 Pro chip: Az Apple következő generációs A18 Pro chipjét várhatóan a TSMC második generációs 3 nm-es eljárásával, az N3E néven ismerjük meg majd.
  •   5G Advanced: A Pro modelleket felszerelhetik a Qualcomm Snapdragon X75 modemével a gyorsabb és energiahatékonyabb 5G csatlakozás érdekében az „5G Advanced” funkciót támogató hálózatokon keresztül.
  •   5-szörös optikai zoom: Mindkét ‌iPhone 16‌ Pro modell várhatóan 5-szörös optikai zoommal rendelkezik, amely jelenleg kizárólag az iPhone 15 Pro Max készülékhez tartozik.
  •   Solid state gombok: Az Apple végre bevezetheti a solid state hangerő-, bekapcsoló- és némítógombokat a Pro modellekbe. Az Apple eredetileg le akarta cserélni az iPhone 15 Pro modellek fizikai gombjait, de "megoldatlan műszaki problémák" miatt halasztják a következő generációhoz.
  •   Mikrolencse technológia: Az iPhone 16 OLED kijelzőpanelek fényesebb mikrolencsés technológiát és energiahatékonyabb anyagkészletet használhatnak.
  •   Művelet gomb: Az ‌iPhone 15 Pro‌ modellek tartalmaznak egy Action Buttont, és 2024-ben az Action Button a szabványos iPhone 16 modellekre is kiterjeszthető.
  •   A17 chipek: Az iPhone 16 és iPhone 16 Plus várhatóan A17 chipet használ, de a pletykák szerint ez nem ugyanaz az A17 Pro chip lesz, mint ami az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max modellekben található.
  •   AI-képességek: Az iOS 18-ban várhatóan új Siri-funkciók kerülnek bevezetésre, de az eszközön található mesterséges intelligencia-szolgáltatások továbbra is kizárólagosak maradhatnak az iPhone 16 modelleknél.
  •   Halmozott akkumulátor technológia: A pletykák azt sugallják, hogy az iPhone 16 Pro modellek egymásra helyezett akkumulátor technológiát fognak használni, ami nagyobb kapacitást és hosszabb üzemidőt eredményezhet.
  •   Ultra modell: Az Apple bemutathat egy csúcskategóriás iPhone 16 "Ultra"-t, amelyet az iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max mellett értékesítenek. A készülék további kamerafejlesztéseket, nagyobb kijelzőt és talán még port nélküli kialakítást is tartalmazhat.

Az Apple várhatóan 2024-ben, a szokásos szeptemberi időkeret körül jelenti be az iPhone 16-os modelleket.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei