Az iOS 18 lehetővé teszi a kezdőképernyő valódi személyre szabását?

2024.03.26| MacRumors
Címkék:

iOS 18

,

pletyka


Nem teljesen, de az iOS 18 az iPhone-felhasználóknak nagyobb irányítást biztosít a Kezdőképernyő alkalmazás ikonjainak elrendezése felett, legalábbis a témában jártas források szerint.

Bár az alkalmazásikonok valószínűleg egy láthatatlan rácsrendszerben maradnak a Kezdőképernyőn, az egységesség biztosítása érdekében forrásaink szerint a felhasználók szabadabban rendezhetik el az ikonokat az iOS 18 rendszeren. Például arra számítunk, hogy a frissítés bevezetik az alkalmazásikonok közötti üres terek, sorok és oszlopok létrehozásának lehetőségét.

Mark Gurman, a Bloomberg elsőként számolt be arról, hogy az iPhone "testreszabhatóbb" kezdőképernyőt kap az iOS 18-cal. Már most is lehetséges a kezdőképernyő testreszabása és üres alkalmazásikonok létrehozása olyan alkalmazásokkal, mint a Shortcuts és a Widgetsmith, de az Apple saját személyre szabásával várhatóan a lehetőségek kényelmesebbek lesznek.

Az iPhone-felhasználók már az iOS 16 óta személyre szabhatják a Lock Screen-t, és arra számítunk, hogy a Kezdőképernyőnek hasonló bánásmódban lesz része az iOS 18-ban. A frissítés forrásaink szerint további testreszabási lehetőségeket vezet be a Kezdőképernyőn, és ez azt eredményezheti, hogy az elmúlt évek legnagyobb kezdőképernyő-felújítását várhatják az iPhone-osok.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az Apple a júniusi WWDC éves fejlesztői konferenciáján jelenti be az iOS 18-at. A frissítéshez kapcsolódó egyéb funkciók és változások közé tartozik az új generatív mesterséges intelligencia funkció a Sirihez és több alkalmazáshoz, az RCS-támogatás a Messages alkalmazásban az iPhone-ok és az Android-eszközök közötti jobb üzenetküldéshez, tervezési változtatások és egyebek.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei