Az első szerencsés megkapta az AirTageket

2021.04.29| 9to5 Mac
Címkék:

AirTag

,

előrendelés


Annak ellenére, hogy csak holnap érkezhetnének meg az előrendelt szállítmányok, valaki már megkapta az új Apple kiegészítőit.

Az Apple AirTag előrendelések április 23-án kezdődtek, akkor a vállalat azt közölte, legkorábban április 30-án kapják meg a vásárlók az előrendelt AirTageket - amik egyébként az odafigyelős használattal is durván karcolódnak az előzetes tesztek szerint. Egy szerencsés két nappal előbb jutott hozzá a tárgykövetőkhöz, így gyorsan készített fotókat és videót is róluk.

Az első szerencsés megkapta az AirTageket

Az első szerencsés megkapta az AirTageket

A vásárló elárulta a 9to5Mac-nek, hogy egy négyes csomagot rendelt a Best Buytól pénteken, amit már április 26-án, hétfőn fel is adtak. A korai kiszállítás nagy eséllyel a Best Buy „hibája”, akik közvetlen az Apple oldalán adták le előrendeléseiket, valóban holnap kapják kézhez az AirTageket.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Egy darab AirTag 29 dollárba kerül a tengerentúlon, a négyes pakkért 99 dollárt kérnek. Az Apple emellett számos kiegészítőt árul a tárgykövetőkhöz, kulcstartókat, bőr függőket, stb., érdemes átböngészni a kínálatot.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei