Az Apple törölte az iPhone 9 bejelentését

2020.03.12| GSM Arena

Belsős informátor hozta a hírt, miszerint az iPhone 9 bejelentése határozatlan ideig csúszik.

A Cult of Mac kapta megbízható, belsős forrásból a hírt, amin nem is lehet csodálkozni. A WWDC rendezvényét is eltörlik, mivel Santa Clara megtiltotta hó végéig az 1000 embernél nagyobb rendezvények megtartását. Az Apple ezzel viszont nemcsak a helyszínt vesztette el, ahol bejelentette volna sok év után újra az olcsó iPhone megjelenését.

A legnagyobb gond, hogy a koronavírus miatt az Apple gyárai is leálltak Kínában, ahogy a legtöbb mobil gyártó jelenleg ugyanezzel a gonddal küszködik. Mivel jelenleg a piacon lévő termékek gyártása is gond, így logikus, hogy nem mutatja be a vállalat azt a telefont, ami tömegtermelését még elindítani sem tudja, nemhogy fenntartani.

Az Apple törölte az iPhone 9 bejelentését

A WWDC-n tervezett az Apple két húzó terméket bemutatni, ezek az említett iPhone 9 és az új iPad Pro termékcsalád. Előbbi iPhone 8 dizájnnal, Touch ID-t rejtő fizikai home gombbal érkezik valamikor, míg az új csúcs tabletek erősen továbbfejlesztett kamera hardvert hoznak. A hírek szerint széles, ultraszéles és teleobjektív is várható, ezek mellé 3D ToF szenzor is jár az AR applikációkhoz.

Nagy az esély, hogy a bejelentést egyszer már eltolták, eredetileg ugyanis március közepét jelölték meg lehetséges eseménynek az új modellek érkezéséhez, ezt tolta el a vállalat március 31-re. Igaz, az Apple soha nem küldött meghívókat, így nem is kell visszavonni vagy áttenni semmit hivatalosan.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei