Az Apple szerint három évig próbálta az Apple Watch-ot Androidra vinni

2024.03.25| GSM Arena

Az Apple megpróbálta működésre bírni az Apple Watch-ot Android telefonokkal, de nem jött össze.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma pert indított az Apple ellen, arra hivatkozva, hogy a vállalat törvénytelen monopóliumot tart fenn az okostelefon piac és néhány kapcsolódó szolgáltatás felett, a kaliforniai székhelyű cég meglepő történettel állt elő.

Évek óta az egyik fő kritika az Apple ellen az volt, hogy zárt a rendszer, amely rendkívül nehézzé vagy lehetetlenné teszi más, nem Apple termékekkel való használatát. Azonban úgy tűnik, hogy a technológiai vállalat mégis megpróbálta az Apple Watch-ot működésre bírni az Android telefonokkal.

Valójában az Apple három éve foglalkozik az ötlettel. Az Apple közleménye azért jött létre, hogy válaszoljon az Igazságügyi Minisztérium vádjaira, miszerint az Apple kapuzáró politikát folytat az ökoszisztéma tekintetében.

Az Apple szerint három évig próbálta az Apple Watch-ot Androidra vinni

Az Apple okosórája - az Apple Watch - csak az iPhone-dal kompatibilis. Tehát ha az Apple rá tudja venni a felhasználót, hogy az Apple Watch-ot válassza, akkor annál költségesebbé válik másféle okostelefon vásárlása, mert az ehhez való áttérés azt jelenti, hogy a felhasználónak el kell hagynia a költséges Apple Watch okosóráját, és új, Android-kompatibilis okosórát kell vennie.

Az Apple válaszolva az Igazságügyi Minisztérium állítására, most először megerősítette, hogy egy időben fontolóra vette az Android támogatást az Apple Watch-hoz. Egy három éves vizsgálatot követően az Apple azt állítja, hogy egy Androidot támogató Apple Watch nem volt megvalósítható technikai korlátok miatt. Ezért elvetették az ötletet.

Ez megegyezik a Mark Gurman által korábban közölt információkkal. Egy 2023-as jelentésben Gurman részletesen bemutatta az Apple terveit - beleértve néhány "üzleti szempontot" - melynek része volt az Apple Watch támogatásának Androidra való kiterjesztésére.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei