Az Apple megszüntetheti az összes szilikon tartozékát

2023.09.11| MacRumors
Címkék:

Apple

,

szilikon

,

finewoven


Az Apple azt tervezi, hogy megszünteti a szilikongumiból és fluoroelasztomerből készült tartozékait, és a környezetbarátabb, következő generációs anyagokból készültekkel helyettesíti őket - értesült a MacRumors.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A lépés várhatóan olyan kiegészítőket érint, mint az iPhone szilikon tok MagSafe-fel, a Sport Band, a Solo Loop és az AirTag Loop. A pletyka a "Kosutami" néven ismert Apple készülékgyűjtőtől és kiszivárogtatótól származik, aki korábban már megosztott információkat az iPhone 15 fonott USB-C kábeléről, különböző prototípusokról, például a MagSafe töltőkről, az AirPods különböző színválasztékáról, és még sok másról.

Az Apple széles körben várhatóan az iPhone 15 termékcsalád bevezetését követően megszünteti a bőrből készült iPhone tokjait, és egy "FineWoven" néven forgalmazott prémium anyagból készült kiegészítőkkel helyettesíti őket. A szilikon kiegészítők megszüntetése várhatóan nem lesz azonnali, ehelyett egy fokozatosabb átmenet révén történik, amelynek során a meglévő modellek nem frissülnek fel új színválasztékkal.

Az Apple megszüntetheti az összes szilikon tartozékát

A Sport Band például nem biztos, hogy az Apple Watch Series 9 bemutatását követően új színválasztékkal frissül, és addig lesz elérhető, amíg a jelenlegi darabok készletei el nem fogynak. Az Apple várhatóan új kiegészítő dizájnokat, például egy "FineWoven" Apple Watch szíjat fog kiadni mágneses csattal, hogy lecserélje a kifutó termékeket.

Az összes bőr és szilikon Apple-kiegészítő megszüntetése vélhetően egy szélesebb körű, környezetbarátabb anyagokra való áttérés része. Bár az Apple szilikon gumiból készült kiegészítőinek kisebb a szén-dioxid-kibocsátása, mint bőrből készült társaiknak, nem készülnek újrahasznosított anyagok felhasználásával. Az olyan anyagokat, mint a fluorelasztomer, hőálló tulajdonságaik és erős, térhálós szerkezetük miatt szintén nehéz újrahasznosítani.

A "FineWoven" várhatóan az Apple által használt első következő generációs anyag lesz, amely rövid távon a bőrt váltja majd fel, de valamikor a szilikon kiegészítők egy részét is kiszoríthatja. A jövőben valószínűleg más új, környezetbarátabb anyagok is bevezetésre kerülnek más kiegészítőkön.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

2023.09.20
| Android Authority
Az iFixit csökkentette az iPhone 14 javíthatósági értékelését a korábbi 7-ről 4-re az elérhető maximális 10 pontból.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei