Az Apple iPhone 17 lemásolhatja ezt a nagyszerű Galaxy S24 Ultra funkciót

2024.03.20| Android Headlines

Az Apple iPhone 17 tükröződésmentes kijelzőt kaphat a Samsung Galaxy S24 Ultra után.

Még azelőtt, hogy az Apple bejelentette volna az iPhone 16 sorozatot, az iPhone 17 kijelzőjével kapcsolatos pletykák elkezdtek szárnyra kapni. A legújabb azt állítja, hogy az Apple együttműködik kijelzőgyártóival, hogy olyan új képernyőt kínálhasson, amely tükröződésgátló tulajdonságokkal és fokozott karcállósággal rendelkezik.

A jelenlegi generációs Apple iPhone 15 széria Ceramic Shield kijelzőkkel rendelkezik, amelyek erősek és megbízhatóak. Több szakértő azonban arra biztatja az új vásárlókat, hogy a biztonság kedvéért tegyenek fel képernyővédő fóliát. A közelgő iPhone 17 kijelzőről szóló pletyka hozzáteszi, hogy ehhez az iOS okostelefonhoz nem lesz szükség képernyővédő kiegészítőre. Előfordulhat azonban, hogy ezek a kijelzők veszélyeztetik egy másik, égetően szükséges funkciót.

Az Apple az iPhone készülékek képernyő ellenállóságát helyezi előtérbe. A cég rendszeresen büszkélkedik a kijelző üvegének keménységével, ami gyakran megfelel a független tesztelésnek.

Az Apple iPhone készülékek jelenlegi generációja Ceramic Shield kijelzőkkel rendelkezik. A Corning, a Gorilla Glass gyártói által kifejlesztett, kizárólag az Apple számára gyártott kijelzők nemcsak strapabíróak, hanem oleofób bevonattal is rendelkeznek.

A legfrissebb pletyka szerint az iPhone 17 kijelzője tükröződésmentes lenne, és jobb lesz a képernyő keménysége, valamint a karcállóság, de ez csökkentheti az oleofób réteg élettartamát. Más szavakkal, ez az ujjlenyomat- és vízálló bevonat körülbelül egy év múlva kezdi elveszíteni hatékonyságát.

Érdekes megjegyezni, hogy egyetlen oleofób bevonat sem tart örökké. Ezért a tartozékgyártók olyan folyadékokat és képernyővédőket kínálnak, amelyek helyreállítják a bevonatot.

Szüksége lesz külső vagy harmadik féltől származó képernyővédő fóliára az iPhone 17-nek?

Az Apple nem erősítette meg, hogy ki gyártja az iPhone 17 kijelzőjét védő üveget. Elképzelhető azonban, hogy a kijelzőn a Corning által fejlesztett üveg található, mivel a cég több éve dolgozik az Apple-lel.

A Samsung egyébként nemrégiben dobta piacra a Galaxy S24 Ultrát, amelynek képernyőjét „Gorilla Glass Armor” kijelzőpanel védi. A Corning készíti ezt az üveget. Noha az Apple nem ugyanazt a marketingkifejezést használja, a legújabb pletyka erősen azt sugallja, hogy az Apple éppen ezt az üvegtechnológiát szerezheti be a közelgő iPhone 17-es okostelefon-sorozatához.

Az Apple iPhone 17 lemásolhatja ezt a nagyszerű Galaxy S24 Ultra funkciót

A Corning állítja: „A Gorilla Glass Armor 75 százalékkal csökkenti a tükröződést egy tipikus üvegfelülethez képest, és ellenáll a mikrokarcolásoknak.” A marketinganyagban a cég ezzel büszkélkedik: „A panelek több mint 4-szer nagyobb karcállóságot biztosítanak, mint a versenyképes alumínium-szilikát fedőüvegek.”

Az Apple üzletei világszerte kínálnak védőüveget kiegészítőként. Mondanom sem kell, hogy ezek meglehetősen drágák a harmadik féltől származó képernyővédőkhöz képest. Ezért nem világos, hogy az Apple szándékosan rontja-e bevételeit azzal, hogy megszünteti a képernyővédők szükségességét.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.
Jön, jön, jön… az iPhone 9!

Jön, jön, jön… az iPhone 9!

2019.12.10
| Phone Arena
Az Apple következő okostelefonja az iPhone 9 lesz. Nem, nem vicc és nem tévedés.
Megszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

Megszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

2022.11.07
| 9to5mac
Ma az Apple egy rendkívüli közleményben értesítette a rossz hírről az ügyfeleket!
A világ legtörékenyebb mobilja az S8

A világ legtörékenyebb mobilja az S8

2017.05.10
| SamMobile
Úgy tűnik, lesz gondjuk a Samsung Galaxy S8 tulajdonosoknak, már hivatalosan is nagyon törékenynek kategorizálták a modellt.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei