Az Apple holnap jelenti be az új iPad-eket

2023.10.16| 9to5 Mac

A Supercharged szerint az Apple ezen a héten, valószínűleg október 17-én, kedden jelenti be az új iPadeket. A 9to5Mac megerősítette a jelentést.

Az iPad Air, iPad mini és az iPad alapmodell felfrissülése várható. Ezek valószínűleg kisebb specifikációjú frissítéseket tartalmaznak, nem pedig jelentős tervezési változtatásokat. Az iPad Air és az iPad mini megújulásai valóban esedékesek. Az októberi bejelentés újabb generációs Apple Silicon chipekkel frissíti a táblagépeket. 

  • A jelenlegi generációs iPad Air csaknem három éve jelent meg, és jelenleg M1 chipet tartalmaz. A Supercharged szerint várható, hogy az iPad Air-be az M2 chip kerül.
  • Az új iPad mini A16 Bionic chipet tartalmaz, ami kis előrelépést jelent a jelenlegi A15 Bionic chiphez képest. A hét eleji jelentés azt is állította, hogy az új iPad mini új kijelzővezérlővel fog rendelkezni, hogy mérsékelje a tartalom görgetése közben a jelenlegi generációs iPad miniken látható zselés görgetési probléma hatását.

Az Apple holnap jelenti be az új iPad-eket

  • Az iPad alapmodell utoljára egy éve frissült, így ez a legfrissebb a kínálatból. A tizedik generációs modell új vékony keretet, új színeket és Touch ID oldalsó gombot hozott. Jelenleg az A14 Bionic chip hajtja. Nem világos, hogy az állítólagos 11. generációs modell pontosan mit fog használni, de ha az iPad mini megkapja az A16-ot, akkor valószínű, hogy az alapmodell is.

Az iPad Pro kínálata egyelőre változatlan marad. Utoljára 2022 októberében frissítették, és a következő generációs modellek várhatóan csak jövő év végén készülnek el. A következő generációs iPad Pro-k várhatóan először tartalmaznak OLED-kijelzőket.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei