Az Apple egy menő videóban mutatja be az Apple Intelligence-t

2024.06.13| Android Headlines
Címkék:

Apple Intelligence


A WWDC 2024 lezajlott, és az Apple bemutatta nekünk az Apple Intelligence nevű mesterségesintelligencia újítását.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A bemutató kellően lenyűgöző volt, de a társaság nem döbbent rá, mennyire hihetetlen. Tehát az Apple kiadott egy videót, amely az Apple Intelligence működését mutatja be. Kipróbálhatja majd az Apple Intelligence szolgáltatást, amikor a funkciók végül az iOS 18-on landolnak. Az iPhone 15 Pro rendszeren futó telefonokra korlátozódik, tehát ha régebbi iPhone-t használ, akkor nincs szerencséje. 

Ha további okokra lenne szüksége, hogy megtudja, hogy az Apple Intelligence népszerű, a videót jelenleg 3,1 millióan nézték meg, és a 44. helyen áll a Felkapott oldalon. Jogosan így van, mivel az Apple Intelligence a Geminit és a Galaxy AI-t is összemérte. Mind a Google, mind az Apple eszközön elérhető funkciói nem mennek sokkal tovább a szöveggenerálásnál, a fordításnál és az összegzésnél.

Az Apple-nek azonban sikerült belemasszíroznia az AI-t az iOS magjába, és sokkal zökkenőmentesebb és egységesebb élményt nyújtott. Az Apple Intelligence rendelkezik a tipikus szöveggeneráló és összegző eszközökkel is. A mesterséges intelligencia átírhatja a szöveget, például az e-maileket, létrehozhat egy TLDR-t, felvázolhatja, amit ír, stb. Ez mind olyan dolog, amit korábban láttunk.

Egy másik dolog, amit korábban már láttunk, az a képgenerálás, de az Apple kevésbé hagyományos megközelítést alkalmazott ehhez. A Genmoji segítségével a cég lehetővé teszi a csevegésben használható hangulatjelek mesterséges létrehozását. Az Image Playground a cég nagyobb léptékű képgeneráló platformja. Segítségével nagyobb és részletesebb képeket hozhat létre.

Tehát ezek olyan dolgok, amelyeket már láttunk, de mi az új? Nos, Siri most hatalmas átalakításon esett át. Először is, természetesebben beszélhet Sirivel. Emlékezni fog a beszélgetés kontextusára is, így folyamatos beszélgetést folytathat anélkül, hogy meg kellene ismételnie a részleteket. Valójában Siri a telefonján található alkalmazások sokaságából fog tudni mindent a felhasználóról, így nem kell betanítania az Önről szóló információkra.

Az AI a legfontosabb értesítéseket is megjeleníti Önnek. Ez még mindig nem oldja meg az iOS értesítéseivel kapcsolatos problémát, de ez egy lépés a helyes irányba.

Ez csak néhány az Apple Intelligence által kínált dolgok közül. Biztosak vagyunk benne, hogy más cégek is továbbfejlesztik mesterséges intelligencia-játékukat, hogy versenyezzenek vele.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokIsmered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei