Az Android 14 már elérhető a Pixelekre

2023.10.06| GSM Arena
Címkék:

Android 14

,

Pixel


Az Android 14 februártól volt preview programban, miközben a Google számos előzetest és bétaverziót adott ki, a Pixel felhasználók pedig végre megkapják a végleges nyilvános verziót.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A legújabb Android-verzió letöltéséhez Pixel 4a 5G vagy újabb telefonra lesz szükség. Az Android OEM-ek, köztük a Samsung, az iQOO, a Nothing, a OnePlus, az Oppo, a Realme, a Sharp, a Sony, a Tecno, a vivo és a Xiaomi várhatóan a következő hónapokban Android 14-frissítéseket hoznak készülékeikre.

A Google által az év elején ismertetett testreszabási lehetőségek most itt vannak a Generative AI háttérképekkel, amelyek elsőként jelennek meg a Pixel 8 és Pixel 8 Pro készülékeken, szöveg-kép diffúziós modellekkel.

A különböző betűstílusokkal, színpalettákkal és egyéni widget-parancsikonokkal azt is beállíthatja, hogy a zárolási képernyő hogyan nézzen ki, hogy egy koppintással hozzáférjen olyan dolgokhoz, mint a QR-olvasó vagy a Google Home alkalmazás. A Google kezdőképernyő-sablonokat is hozzáadott, amelyek megkönnyítik a stílus kiválasztását, és ezek az Ön helyzetéhez igazodnak, mivel vihar esetén a widgetek, például az időjárás-alkalmazás hangsúlyosabbak lesznek.

Az Android 14 már elérhető a Pixelekre

Az Android 14 támogatja a HDR-képeket is az Ultra HDR-rel, amely élénkebbé teszi a fényképeket. A Google natív térbeli hangtámogatást, eszközök közötti másolást/beillesztést és egy új médialejátszót is hozzáadott. 

Az Android 14 már elérhető a Pixelekre

Az adatvédelem és a biztonság két másik fókuszpont. A Health Connect be van építve az Android 14-be, és az összes személyes egészségügyi adatot helyben tárolja és titkosítja az eszközén. Akkor is értesítést kap, ha az alkalmazások meg akarják osztani helyadatait harmadik felekkel, és Ön megtagadhatja az adataihoz való hozzáférést.

Az Android 14 továbbfejlesztett jelszó-támogatást kap az ujjlenyomat-hitelesítés támogatásával harmadik féltől származó alkalmazásokban, valamint egy frissített 6 számjegyű PIN-kódos zárképernyő opcióval. 

A Google olyan új kisegítő lehetőségeket is kínál, mint a továbbfejlesztett nagyítás a nagyításhoz csípéssel és a változó nagyítási méretek. Az Android 14 támogatja a betűméret gyorsabb módosítását a gyorsbeállítások menüből a nemlineáris méretezéssel a könnyebb olvashatóság érdekében. A Kisegítő lehetőségek beállításai között található egy dedikált hallókészülék-beállítás, és több lehetőség is található a hang különböző kimenetekre történő irányítására.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei