Az akkumulátor bug inkább a Google, mint a Samsung hibája

2015.06.12| SamMobile

Erre jutott a SamMobile, miután kiderült, hogy az Android 5.0 Lollipop rendszerrel gyorsabban merülnek az új csúcsmobilok mint az előd KitKat-tel.

Erre jutott a SamMobile, miután kiderült, hogy az Android 5.0 Lollipop rendszerrel gyorsabban merülnek az új csúcsmobilok mint az előd KitKat-tel. A Lollipop egyik hibája, hogy sokkal tovább tartja aktívan a háttérben az adatkapcsolatot mint kellene, erre már több felhasználó panaszkodott az Android Open Source Project hibalejelentő oldalán. Sőt, a Samsung Galaxy S6 és S6 edge készülékeknél feltűnik, hogy az egyes alkalmazások néha extrém hosszú adatkapcsolati időt produkálnak még akkor is, ha ez az akkumulátor statisztikájában nem látszik. Érdekes módon még a Sony Xperia Z3-ra is negatív hatással volt a beszámolók alapján a Lollipop, holott ez az egyik leginkább akku-kímélő okostelefon a piacon.

Az akkumulátor bug inkább a Google, mint a Samsung hibája

A másik hiba a Google Play Szolgáltatásokban rejlik, amely az OS alapja, ráadásul ezt nem oldja majd meg az Android 5.1 update, hiszen a forráskód ugyanaz és a Google egyelőre nem javítja ezt a problémát. A számos gyerekbetegségéből látható, hogy még mindig van mit fejleszteni rajta, holott fél éve a piacon van és a fejlesztőgárda már az Android M-en dolgozik gőzerővel. Csak remélni tudjuk, hogy az M nem lesz ennyire bugos.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei