Az 5 legjobb okostelefon mobiljátékokhoz

2023.04.17
Címkék:

A gamerekre a mobiltelefonok fejlesztői is gondolnak, és már egész nagy felhozatallal találhatod szemben magad, ha kifejezetten játszásra alkalmas telefont keresel.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Máris ott tartunk, hogy előáll a bőség zavara, és nem tudod eldönteni, melyiket érdemes megvenni. Persze, gondolhatsz arra, hogy a legnevesebb mobilgyártók márkáit kell keresni... 

Nem biztos azonban, hogy a hétköznapi mobilok gyártói feltétlenül a legjobbnak számítanak akkor is, ha gamer telefonokról van szó. Én sem tudok neked egyetlen egy csúcs telefont mutatni, viszont összegyűjtöttem ötöt, amelyekkel biztosan nem lőhetsz mellé.

Ha megvan a kedvenced, ajánlom, hogy próbáld ki a kaszinójátékokat is, hiszen sok online kaszinó, mint amilyen a Lemon Casino, rendelkezik mobilbarát felülettel.

Az 5 legjobb okostelefon:

  1. Asus  ROG Phone 6D
  2. Black Shark 5 Pro
  3. Nubia Red Magic 7
  4. iPhone 14 PRO Max
  5. Samsung Galaxy S22 Ultra

Igyekeztem úgy válogatni, hogy legyen több gamerek számára fejlesztett mobiltelefon, de tegyünk említést két olyan hétköznapi használatra készített telefonról is, amelyek a legjobbnak számítanak akkor is, ha játszani szeretnél.

Asus  ROG Phone 6D

Ezt a gamer telefont 2022 szeptemberében dobták piacra Android 12 operációs rendszerrel, 16 GB RAM teljesítménnyel és 512 GB tárhellyel.

Közel azonos kialakítású, mint az Asus ROG Phone 6, de kiváló hűtéssel rendelkezik, így játék közben soha nem fog túlmelegedni. A 6,78”-as kijelző full HD OLED csodásan párosul a 165 Hz-es frissítési sebességgel. A kiváló látványvilágot ígérő kijelző mellett az élményt csak fokozzák a nagy teljesítményű hangszórók.

Hátrány lehet az átlagos kamera

A telefon kamerája egyébként ennél jóval átlagosabb tulajdonságokat hordoz (50 MP + 13 MP + 5 MP), de ha játékról van szó, ez annyira nem is fontos.

Black  Shark 5 Pro

A Xiaomi  Black Shark 5 Pro 2022 áprilisában került ki a piacra 6,67”-es képernyővel, Android 12 operációs rendszerrel, 8/12/16 GB RAM teljesítménnyel. Választhatsz olyat, amelyiknek a tárhelye 256 GB vagy 512 GB.

Míg az Asus  ROG Phone 6D 6000 mAh akkumulátorral rendelkezik, a Black Shark csupán 4650 mAh akkumulátort kapott. Nagy előnye azonban, hogy fantasztikus játékélményt tud nyújtani az árához képest, valamivel olcsóbb, mint a ROG.

Hibátlan grafika

A Snapdragon 8 Gen 1 processzornak és a RAM-nak köszönhetően a csúcskategóriás játékokat a legmagasabb grafikai beállítások mellett is gond nélkül lejátssza.

Nubia  Red Magic 7

A Nubia Red Magic 7 semmilyen szempontból nem szégyenlős. Merész, kicsit nehéz és vaskos, mégis nagyszerű. Van egy nagyméretű, 6,8 inch-es AMOLED képernyője 165 Hz-es frissítési sebességgel, így minden pillanatban képes kezelni a gyors mozgású akciókat.

A motorháztető alatt a Snapdragon 8 Gen 1 processzor bármilyen csúcsminőségű játékot képes lejátszani, fantasztikus benchmark pontszámokkal. Más gamer telefonokhoz hasonlóan ez is felforrósodik egy kicsit, de a ventilátor viszonylag gyorsan lehűti a dolgokat.

iPhone 14 Pro Max

Az iPhone 14 Pro Max az egyik legjobb hagyományos okostelefon a játékhoz, mivel bár hiányozhatnak belőle az olyan játék-specifikus funkciók, mint a fizikai triggerek, van benne valami, amihez egyetlen dedikált gamer telefon sem fér hozzá: az A16 Bionic chipset.

A benchmarkok szerint ez erősebb, mint bármi, amit a Qualcomm, a Samsung vagy a MediaTek fel tud mutatni, így a puszta teljesítmény szempontjából az iPhone 14 Pro Max a legjobb választás.

Samsung  Galaxy S22 Ultra

A Samsung  Galaxy S22 Ultra szinte a tökéletes Android játéktelefon annak, aki egy hagyományos okostelefon minden előnyére is vágyik. Gyönyörű 6,8 inches AMOLED kijelzővel rendelkezik, amely helyzettől függően akár 120 Hz-es képfrissítési sebességgel is rendelkezik. A kivételes fényerőnek köszönhetően még közvetlen napfényben is jól működik.

Úgy gondolom, ezek bármelyikével jól járhatsz. Ha sikerült választani, nincs más hátra, mint hogy belevágj a játékba!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei